Lehet/szokás egy albérletélt félárat fizetni, ha csak hónap közepétől veszem ki?
Úgy látom, hogy itt 90%-ban csak az albérlők írták le, hogy ők és Móriczka hogyan képzelné el a bérbevételt.
Szerencsére a valóságban nem ti diktáltok.
Azonnal jelentkezik -rajtatok kívül- húsz másik -normális bérlő- is, akik nem úgy vesznek ki egy lakást, hogy még ők szabnak feltételeket, hogy mikortól hajlandóak majd fizetni.
Ez üzlet, ahol kizárólag a pénz beszél, a kutya meg (az albérlő) csak ugat...
Én most először élek albérletben és ráadásul a szerződésünk is 1-jével köttetett, de azt gondolom, hogy ha 15-től veszem ki, akkor 15-15-ig szól egy hónapom nem? Attól,egy hónap az egy hónap. Igazából teljesen mindegy, hogy mikortól számoljuk szerintem az első havi bérleti díj az minden esetben egy havi lesz.
Valaki írta, hogy ha elsejétől veszem ki, de csak 15-én költözök, nyilván akkor is egy havi díjat fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!