Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Jogos, ha ezen kiakadok?

Jogos, ha ezen kiakadok?

Figyelt kérdés

Ebben a lakásban én vagyok a "főbérlő" tehát én bérlem a lakást és adom ki 2 másik lánynak, mindennel én rendeztem be, mert bútorozatlan és gépesítetlen volt.

Az egyik lány az egyik szép mintás poharamat most vázának használja, gyökereztet benne egy növényt. Az egy dolog, hogy közösben van minden, de nem rendeltetésnek megfelelően használni, és "lenyúlni" hetekre bármit is több, mint nem igazságos. Arról nem is beszélve, hogy minden az enyém, hiába engedtem meg, hogy mindenki használjon mindent. Nem akarok hatalmi játékot játszani, mert egyenrangú lakónak tartom magunkat, de nagyon nem tetszik, hogy semmire se kérdez rá. Mikor beköltözött, akkor is oda pakolt, ahova akart, és annyi cucca van, mint nekünk a másik lánnyal együttvéve. Erre felhozta, hogy nem világosítottam fel, hogy hova pakolhat és hova nem. Végül megkértem, hogy vigye le a most nem aktuális dolgait a tárolóba. Erre teljesen besértődött. Azért mégsem hagyhattam, hogy az egész beépített szekrényt teletömje a dolgaival.

A teás bögrék alján mindig ottmarad a teája, mondtam neki, hogy miért nem tudja rendesen elmosni, ez így zavar engem, ha inni szeretnék belőle. Erre annyit mondott, hogy nem jön le, hiába próbálkozik. Agyam eldobom. XD

Tegnap meg képes volt megkérni a másik lányt, hogy várja meg este, mert épp nem találta a lakáskulcsát, és így nem tudna bejönni a lakásba, amikor hazajön. Annyit mondott, hogy este 9 előtt nem jön haza. Ehhez képest este fél 11-kor jött, a másik lakótársam végül megkért engem, hogy várjam meg, mert neki aludnia kell 10-től.

Meg kellett volna mondjam a szétszórt lakótársamnak, hogy semmi közünk ahhoz, ha nem találja a kulcsát, szánjon rá időt, hogy megkeresse. Nem is munkába ment, hanem a haverjaihoz. Senki se halt volna bele, ha megkeresi a kulcsát, várnak rá a haverok 15 percet, és nem csicskáztat minket is. Mit képzel?

2019. márc. 12. 10:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ti már most annyira "bogarasok" vagytok, hogy férfi legyen a talpán, aki valamelyikőtöket is elveszi egyszer feleslegül...
2019. márc. 14. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!