Szégyellem a lakásom, mit tehetnék?
Albérletben lakunk a családommal 4-en, 1 szobás a lakás igy egy helyen alszok a szüleimmel és a tesómmal. Az meg csak ráadás hogy van egy barátom aki felszeretne már jönni, de még a barátaimat sem hívom fel mert szégyellem ezt az egészet. Elköltözni nem nagyon tudunk mert csak anya dolgozik (apa beteg). Mit tehetnék? Szakítsak a barátommal hogy ne kelljen felhoznom? Ezt én már nem nagyon birom tovább, bele fogok bolondulni. Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben? Segítsetek, kérlek!
16/l
Én nem értem, hogy milyen kapcsolat az, ahol nem alap az őszinteség és ez életkortól független.
Azt sem értem, hogy hogy lehet úgy együtt két fiatal, hogy soha nem beszéltek még az életükről?
Nyilván oka van, hogy albérletben laktok családostól, ez már önmagában megérne egy beszélgetést és utána már nem kell titkolódzni, vagy véres verejtékkel folyamatosan eljátszani a budai pénzes úrilányt.
Ez van, ezt kell szeretni, vagy elfogad így, vagy jobb, ha
nem is merülsz bele komolyabban, mert annak nem lesz jó vége!
10-es válaszoló,
úgy látom, hogy nem olvastad el figyelmesen az előzőek válaszát (csak az enyémet?). Közlöm veled, hogy a fiúval a kérdező lány még nm beszélt arról, hogy egyetlen szobában laknak, tehát joggal feltételezem, hogy akár hozományvadász is lehet. A lány azért habozik felhívni fiút, mert nem akarja kiteregetni azt a helyzetet, amiben kénytelenek élni.
Még azt sem tudatosítod, hogy a lakást bérlik, tehát sehogy sem számíthat a hozományba.
Egyetértek a válaszokkal, szerintem sincs mit szégyelned rajta.
Mielőtt felhívod, beszélj róla, hogy csak anyukád dolgozik, apukád beteg...nem kell egyszerre ráömleszteni, csak a beszélgetéseitekbe bele fűzni, akkor már tudni fogja mire számíthat.
Viszont ezek felnőtt emberek válaszai szerintem, mert nem hiszem, hogy sok fiatal olvasgatná az albérlet kategóriát, és egy korodbeli másként gondolkodik mint mi. Szerintem kiírhatnád a kérdésed a tini kategóriába is, ott a várható reakcióhoz közelebbi válaszokat kapnál úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!