Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen egy albérletben élni?...

Milyen egy albérletben élni? Otthon érzed magad?

Figyelt kérdés

Nincs félelem, hogy kiraknak és mehetsz másnap amerre látsz? Lehet albérletben olyan érzésem, hogy otthon vagyok? Nem fura, hogy másé a szekrény ha van , vagy a WC ülőke, csapok, zuhanyfej...

vagy ezeket lehet cserélni és utána vinni tovább ha kirak?

2018. okt. 9. 23:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi :)
2018. okt. 10. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Hét évig laktam albérletben. Mindig otthon tudtam magam érezni, bár nem azért, mert otthonossá alakítottuk. Egy forintot nem költöttünk bútorra, lakásdekorra, mert tudtuk, hogy egyszer fogunk venni sajátot és majd akkor, egyszerre költünk arra és ne kelljen majd legózni azzal, hogy melyik bútor hova, mihez passzol. Az általad említett dolgokat mondjuk higiéniai és egyéb okokból cseréltük (wc ülőke, zuhanyfej).
2018. okt. 12. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Én 2016-ban költöztem be egy albérletbe az exemmel Budapesten. Mindig is otthon éreztük ott magunkat együtt, pedig a főbérlő érdekes arc volt.

Amint exem kiköltözött pár hónapja, ugyan néhány hétre idegenné vált a lakás, de már újra otthon érzem magamat ott. Szeretem azt a Margit-körúti környéket, a lakást, és az önállóságot is. Mellesleg a főbérlő is jobb figura lett, mióta egyedül lakom ott.

2018. okt. 20. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!