Sok olyan hirdetést találok hogy pl albérlet és rezsi egyben 55. 000 ft még nem voltam albérletben és nem tudom hogy van ez. Ha én többet használom a rezsit mint 55. 000 akkor is annyit fizetek vagy ez hogy működik?
Feltetelezem olyan rendszerü a fütés, hogy kiszámítható, mennyibe fog kerülni (pl. méretlen távfütés ilyen) a többi meg azér elég olcsó, nem?
Lehet, nincs külön mérés arra a helységre. De ha van is: elég macerás az havonta leolvasgatni az órákat. Ha az embernek nem számít havi párezer forint havonta, akkor nem idegesíti magát ezen, persze ez is rizikós. Én az albérlöimmel olyasmit szoktam aláíratni, "hogyha a fogyasztás kirívóan magas akkor többet fizessenek (pl. 24/7 szervert megy a szobában, stb.)" -de igazából ehhez is lusta vagyok:) Igaz, arrafelé csak évente van fütésleolvasás, nem lehet megoldani:(
Gondolom a fönti nem egy egész lakás ára...? (budapesten, söt debrecenben is gyanúsan olcsó lenne, hacsak nem 20 NMes a lakás)
#3 vagyok
Pl ha fa/szénkályha van a hazban, akkor automatikusan a lakó fizeti a fütést. De azért rizikós, ugyanis ha a lakó villannyal kezd füteni, akkor gyorsan ennél több lesz a fütés...
Menj el, nézd meg, írd meg:-)
Én is épp lakást keresek, érdekel a rezsitéma :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!