Bejöhet a tulaj csak úgy a lakàsba?
4-en lakunk az albiban, kp-ben fizetünk mindig a tulajnak,így muszàj vele talàlkozni. Általában az én munkahelyemre jön be, ott adom oda neki. Egypárszor màr a lakàsba is feljött,akkor egyik bérlőtàrsam adta oda neki. De mindig azt mondja hogy hagyjuk a lakásban a pènzt az asztalon, feljön érte. Most lesz az első olyan hónqlap hogy nem tudjuk megoldani hogy bármelyikünk is személyesen talàlkozzon vele. És kicsit derogál nekünk hogy csak úgy bejön a lakásba, itt van minden cuccunk stb. Van egy kutyánk, speciális tàpot kap mert beteg, egyszer feljött úgy a tulaj hogy nem voltunk itthon és mikor hazajöttem láttam hogy a kutya tàljába van kaja tève (nem tàp), és pl a tàpos zacskója is arrébb volt téve.
Szóval ő bejöhet csak úgy a lakàsba? Tudom hogy az övé, de basszus, akkor is mi élünk (jogosan) itt. Ez nem etikátlan?
Ha van szerződés ,ha nincs,csak akkor mehet be ha valaki ott van .Igaz hogy az övé,de miután kiadta,ez már magán szféra .
Jelezze,mikor jönne ,és akkor majd megpróbál valaki ott lenni .
Pénz ott hagyni a legnagyobb baromság lenne .
Normális ez a tulaj ??
Csak akkor mehet be, ha egyezteti veletek, a tudtotokon kívül soha! A mi főbérlőnket én kértem, hogy tartson magánál egy kulcsot, ha nem vagyunk és baj lenne, be tudjon jönni. Nem fogadta el, arra kért adjuk inkább egy közeli barátunknak, így tiszta, a mi magántulajdonunkhoz semmi köze. Fél évente egyszer benéz, amúgy a munkahelyére szoktunk beszaladni a pénzzel.
Teljesen para és jogtalan amit a tiétek csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!