Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Albérletbe ha a tulaj megenged...

Brigi (404 excsaja) kérdése:

Albérletbe ha a tulaj megengedte hogy tarthatok 1 macskát, megtudná hogy a tudta nélkül 2 macskát tartok és csak 1-et engedett meg? Bejöhet a lakásba megnézni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A főbérlő bármikor bejelentkezhet nálad egy ellenőrzésre.
2013. okt. 28. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a tulajdonosnak joga van a tulajdonát rendszeresen ellenőrizni, persze a bérlő túlzott zavarása nélkül. Fölösleges butaság ilyet csinálni, egyrészt gerinctelenség is hazudozni, másrészt nem is túl szerencsés, mert ha rájön a főbérlő akkor könnyen kiteheti a szűröd a hazugság miatt (én ezt tenném). A lakás a bérbeadó tulajdona, az Ő lakása, Ő diktálja a feltételeket. Ha te ezt nem fogadod el akkor keress másik albérletet. Egyébként az nem jutott eszedbe hogy megkérdezd tőle?? Aki megenged egy macskát azzal szerintem meg lehet beszélni a kettőt is.
2013. okt. 28. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igazából övé a lakás, tehát azt csinálhatsz benne, amit ő megenged. Hogy jogilag bemehet-e, azt nem tudom, de gyakorlatilag biztos van olyan tulaj, aki be-benéz csekkolni, hogy betartod-e a házirendet.

Amúgy meg, ha én lennék a főbérlő, tuti marhára berágnék, mert visszaélsz a jóindulatommal. A kezemet nyújtom aztán mindjárt a karom kéne...

2013. okt. 28. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó akkor valahogy megbeszélem vele h 2 macskát akarok nem 1et csk félek nem egyezik bele.
2013. okt. 28. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt tudnod kell, hogy az ő lakásáról van szó és ha kijelentette hogy egy macska akkor neked lehet az utcán tehened is de te csak egy cicát vihetsz fel!
2013. okt. 29. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!