Nagyon pánikolok mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy önkormányzati lakásom vidéken amit a leromlott állapota miatt nem tudnak újra kiutalni. Augusztusban megszűnik a jogviszonyt és csak üresen lehet a lakást visszaadni. De nincs ahova vigyem a dolgokat mert albérletben lakom Pesten, kevés jövedelmem van meg ezt egyedül fizikailag nem tudom megoldani. Mi van ilyenkor?/Félek nehogy megbüntessek. De sajnos ezt egyedül nem tudom megoldani2018. jún. 25. 17:06
1/2 anonim válasza:
Hirdesd meg a tárgyakat jó áron. Amikhez érzelmi kötődésed van azokat megtartod de a többit eladod.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogyha egy önkormányzati lakás - a lakónak nem felróható módon - lakhatatlanná válik, akkor adnak helyette másik önkormányzatit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!