Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Talalhatok egyedulallokent...

Talalhatok egyedulallokent alberletet 3 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Dontenem kell,vagy alberletbe megyek,vagy a nagy gyerekeim elkoltoznek az apjukhoz egy idore.rossz kapcsolat,nem tudja parom elfogadni a nagyokat,allandoan cseszteti oket.ahogy nonek egyre rosszabb a helyzet.

En osszel megyek vissza dolgozni,a kicsi 2 eves mult.

Szukosen de tudnam fizetni az albit ha mar dolgozom.

Van igy eselyem egyaltalan?teljesen butorozott,gepesitett kellene.

Kezdek ketsegbe esni,amiket eddig hivtam mind ramvagta a telefont legkesobb akkor mikor elmondtam,hogy egyedul lennek kereso :(

2018. máj. 31. 07:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%

Inkább azért vágták rád a telefont, mert jelenleg nem vagy fizetőképes, hiszen kereseted nincsen.

Majd ha tudod a jövedelmedet, lesz szerződésed, ahhoz hozzáadod a családi pótlékot és a gyerektartási díjakat, akkor meg tudod mondani a havi jövedelmedet, és akkor fog sikerülni.

2018. máj. 31. 16:16
 22/26 anonim ***** válasza:
13%

"Legjobb egy nagyobb garzon,vagy kisebb 1,5 szobas lenne.nem mindegy a rezsi."

Az nem fog menni, mert ez, amit leírtál, nyomortanya színvonal lenne. Ha valakinek van egy 35-40 nm-es 1-1,5 szobás lakása, az 2 főnek megfelelő kulturált szinten, különben leamortizálódik. Én 35 nm-es 1 szobés lakást 1-2 főnek adnék csak ki.

4 főnek minimum 1+2fél szobás lakást adnának ki. Ez panelban nem lehetetlenség, vidéken olcsón is megkapni.

Pl. most néztem, Pécsett közepes állapotú 3 szobás panelek még 3-4 millióért is vannak, tehát akár venni is tudnál nagyvárosban ráadásul, nem csak bérelni.

2018. máj. 31. 16:23
 23/26 anonim ***** válasza:
72%
Hol láttál ilyet? Komolyan érdekel. Ingatlan.com-on három darab 5mio alatti három szobás lakás van, ebből az egyik cserélni akár, egy külterületi, zártkerti letohadt, egy meg valószínűleg önkormányzati lakás bérleti joga, csak "elfelejtették" odaírni.
2018. máj. 31. 16:44
 24/26 anonim ***** válasza:

23: Pedig én is ott néztem.

[link]

2018. máj. 31. 18:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezek pécsiek és a Kérdező Győrben keres.

2018. máj. 31. 19:04
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

25: Én csak Pécsről írtam korábban is, példának. Hol írt arról, hol keres?

Egyébként ilyen élethelyzetben oda mennék, ahol meg tudom oldani a lakhatást és a bevételszerzést, minden más szempontom hátrébb állna.

Pl. ha Győrben laknék, akkor a határhoz költöznék és Ausztriában dolgoznék.

2018. máj. 31. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!