Talalhatok egyedulallokent alberletet 3 gyerekkel?
Dontenem kell,vagy alberletbe megyek,vagy a nagy gyerekeim elkoltoznek az apjukhoz egy idore.rossz kapcsolat,nem tudja parom elfogadni a nagyokat,allandoan cseszteti oket.ahogy nonek egyre rosszabb a helyzet.
En osszel megyek vissza dolgozni,a kicsi 2 eves mult.
Szukosen de tudnam fizetni az albit ha mar dolgozom.
Van igy eselyem egyaltalan?teljesen butorozott,gepesitett kellene.
Kezdek ketsegbe esni,amiket eddig hivtam mind ramvagta a telefont legkesobb akkor mikor elmondtam,hogy egyedul lennek kereso :(
Inkább azért vágták rád a telefont, mert jelenleg nem vagy fizetőképes, hiszen kereseted nincsen.
Majd ha tudod a jövedelmedet, lesz szerződésed, ahhoz hozzáadod a családi pótlékot és a gyerektartási díjakat, akkor meg tudod mondani a havi jövedelmedet, és akkor fog sikerülni.
"Legjobb egy nagyobb garzon,vagy kisebb 1,5 szobas lenne.nem mindegy a rezsi."
Az nem fog menni, mert ez, amit leírtál, nyomortanya színvonal lenne. Ha valakinek van egy 35-40 nm-es 1-1,5 szobás lakása, az 2 főnek megfelelő kulturált szinten, különben leamortizálódik. Én 35 nm-es 1 szobés lakást 1-2 főnek adnék csak ki.
4 főnek minimum 1+2fél szobás lakást adnának ki. Ez panelban nem lehetetlenség, vidéken olcsón is megkapni.
Pl. most néztem, Pécsett közepes állapotú 3 szobás panelek még 3-4 millióért is vannak, tehát akár venni is tudnál nagyvárosban ráadásul, nem csak bérelni.
23: Pedig én is ott néztem.
Sajnos ezek pécsiek és a Kérdező Győrben keres.
25: Én csak Pécsről írtam korábban is, példának. Hol írt arról, hol keres?
Egyébként ilyen élethelyzetben oda mennék, ahol meg tudom oldani a lakhatást és a bevételszerzést, minden más szempontom hátrébb állna.
Pl. ha Győrben laknék, akkor a határhoz költöznék és Ausztriában dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!