Hol találhatok interneten pesti albérletet, amiben van internet meg minden?
Szerintem az Albérlet.hu a legjobb, elég jól lehet szűrni a kecók között. De nem biztos, hogy a net megléte szempont kéne legyen.
A netet pedig bármikor be tudod köttetni, a saját nevedre. Akár hűségidőt is bevállalhatsz a jobb díjért: ha olyan szolgáltatót választasz, aki szinte mindenhol elérhető, akkor költözéskor jó eséllyel magaddal tudod vinni a szerződésedet (vagyis a netet). Néhány nap alatt átkötik a szolgáltatást az új címre (mi egy hónapja költöztünk).
Ha meg az új helyen nem elérhető a szolgáltatód, akkor a szerződés ellehetetlenül, és békében elváltok.
A részletekre azért mindenképp kérdezz rá kötéskor!
Az összes népszerű hirdetőport!lon, de gyorsnak kell lenni, a legjobb környékeken elég 1-2 órát kintlennie a hírdetésnek... amit én vettem ki, a tulaj azt mondta 10 perc tellett el a hírdetés feladástól a hívásomig...
VII kerület pereme, 1.5szoba 70+ rezsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!