Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pestre mennem mennyi esélyem...

Pestre mennem mennyi esélyem lenne 21 évesen gy?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy szeretnék továbbtanulni de nem jött össze magánéleti okokból az idei tanév, itt viszont nem bírom ki, egyszerűen az egész környezetem taszít. Jelenleg közel 300 Ft-om van, mennyi esélyem lenne közel 0 ismeretség nélkül depressziósan pestre mennem?

Talán még abba is beleegyeznék, hogy valami alja munkát végezzek míg nincs más szeptemberig.

#Budapest #albérlet #Pest #pesti albérlet
2016. dec. 12. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Nulla. Pesti vagyok, ugyanannyi egzisztenciával és korral, megszívtad. Tanulj tovább estin, míg nem lesz egy érettségid minimum, akkor talán kapsz munkalehetőséget Pesten is, bár abszolúte fogalmam sincs, hogy honnan írtál, de a legjobb esélyed így lenne.
2016. dec. 12. 15:55
 2/16 A kérdező kommentje:

Van értettségim, a továbbtanulást felsőoktatásban értettem.

DE sajnos semmi szakma nincs a kezemben mert ugye az iskolám csak érettségit adott.

De itt már nem bírom tovább, egyszerűen besokallok.

Somogy.

2016. dec. 12. 15:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem büdös a munka, akkor vésztartaléknak vannak Budapesten gyárak ahol van felvétel szalagmunkára. Dolgoztam gyárban a pletykák ellenében a munka nem megerőltető, inkább monoton, és haza tudsz vinni 140 ezret is 1 hónapban. Tény, hogy dolgoznak degeneráltak is, de ki lehet őket zárni teljesen. Ideiglenesen, ugródeszkának jó a gyári meló. Csak annyi tőkéd legyen, hogy tudj egy szobát bérelni, és 1 hónapra legyen kajára pénzed. Mert 300 forint az kevés.
2016. dec. 12. 16:41
 4/16 acelsziv ***** válasza:
83%
igen. szobát meg már 20.30 -ért is lehet bérelni.
2016. dec. 12. 16:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Gyári munkát dolgozom jelenleg, én azt kihagynám. Lélekölő.
2016. dec. 12. 16:48
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha gyári munka kiesik, akkor 21 évesen sima érettségivel semmi más tapasztalattal legfeljebb egy sima eladónak mehetnél valamelyik plázába minimálbérért.
2016. dec. 12. 16:50
 7/16 A kérdező kommentje:
gyári munkában sem kapsz többet "minimálbérnél". Talán pesten valamennyivel többet mint itt..de a pesti élet meg drága.
2016. dec. 12. 16:51
 8/16 acelsziv ***** válasza:
95%

7: Ez nem igaz. Műszakpótlék meg miegymás erősen megdobja a bért.

Pesten drága az élet? Ezt hol hallottad? A bérlet nem olcsó, mert 9400 de ennyi. Minden mást olcsón megkapsz. Kaját, ruhákat, mindent.

De ha neked csak igényeid vannak akkor tényleg nem vagy ide való.

Kezdj el MLM -ezni. Ahhoz nem kell végzettség csak kereskedő véna és jól lehet vele keresni.

2016. dec. 12. 19:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Az induláshoz alaphangon kell 3-400ezerFt (..és nem 300Ft!).

Két havi lakbér+ rezsi és 2 havi kaució, (minimum 70/hó, az 4x pont 280ezer) meg enned és közlekedned is kell 2 hónapig (mire fizetést kapsz)

Amikor felmész, nagy mákodnak kell lennie, hogy az igényeiddel 1 hónap alatt munkát találj.

De tételezzük fel, hogy egy hónap alatt sikerül, akkor is kell még egy hónap, mire bért kapsz.

Közben kell fizetned mindent, ahogy írtam és lehet, hogy még keveset is mondtam.

Ha nincs, vagy nem lesz ennyi, vagy még több pénzed, akkor békélj meg a helyzeteddel, mert Budapesten nem sok az esélyed.

2016. dec. 13. 19:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azzal a 300 Ft-oddal,amid van nem sokra mész, mert egy buszjegy is 370 Ft.
2016. dec. 14. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!