Lehet még esélyem? 2 hét múlva kell vissza mennem szövettanra akkor mar megtudjak mondani h fent all ez? Ketsegbe vagyok esve
Elég tirpák az orvosod..
De ha nem volt szövődmény a korábbi abortusz során úgy az nem befolyásolja a következő terhességet. A baba nem megfelelő fejlődése, genetikai rendellenesség stb sokkal inkább okozhatta.
Dehogynem befolyásolja. Sok a hasonló eset.
Amúgy lehet esélyed, kedves kérdező, de ezek után baromi nagy kockázatot vállalsz egy újabb terhességgel. Neked is komoly bajod lehet, a babának pedig még nagyobb, ha egyáltalán megmarad legközelebb. Remény mindig van, de azért ezt komolyan át kell gondolni.
Egyaltalan nem biztos, hogy azert volt a missed ab, mert korabban volt egy abortuszod. Mivel indokolta az orvos? Kinyilt a mehszaj? Valami baj van a meheddel? Mert mas ok nemigen lehet a korabbi abortusz miatt. Ha genetikai problema volt, hematoma, progeszteronproblema, stb, akkor az nem a korabbi mutet kovetkezmenye! Ilyet mondani-irni annak, akinek vetelese volt, hogy megis mit vart a korabbi abortusza miatt, hogy lehet????
Figyelj, nekem missed ab miatt volt kaparasom. Ra 2 honapra terhes lettem. Nyilvan kockazatos minden mutet, aminel a testedbe nyulnak, de nem az abortuszod miatt ment el a babad! Nagyon sajnalom, ne hibaztasd magad es ne hallgass azokra, akik teged okolnak! Keress masik orvost, nyugodj meg. Jonni fog a baba!
Nem nagyon tudtak volna mast csinalni a hormonpotlason kivul. Ne hibaztasd magad! Valoszinu a beagyazodassal volt vlm problema, ez lehetett progeszteronhiany, de genetikai ok is.
Keress masik, embersegesebb orvost!
Nem akarom félrevinni a kérdést, de volt egy abortuszom a körülményeink miatt, nehezen mondtunk le róla de muszáj volt. Utána mindent megtettünk hogy javítsunk a helyzetünkön, mert amíg nem lettem terhes nem is gondoltunk bele mennyire szeretnénk egy gyereket. Kevesebb mint egy év alatt különköltöztük, a párom munkát váltott, ha terhes maradok nem ment volna, de így sikerült. A fiam 9-10 hónappal az ab után fogant és semmi baj nem volt velünk a terhesség során.
A kérdésre válaszolva, (laikusként) amennyiben egészségügyi ok miatt kellett megszakítani az előzőt, tehát a te szervezeteddel volt valami baj úgy lehet hogy ez a probléma nem változott azóta és emiatt nem tudtad végighordani a terhességet.
Ha hormonpótlásra volt szükséged úgy lehet hogy a következőnél az elejétől szükséges megtartó gyógyszert szedned, fokozottan oda kell majd figyelned magadra hiszen valószínű hogy veszélyeztetett vagy, de nem tartom kizártnak hogy legyen gyermeked, hiszen annyi mindenre van már megoldás.
Kitartást és sok szerencsét egészséget a következőhöz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!