Tudom hogy mar rengeteg ilyen kerdes van, de meg tudnato nekem mondani hogy mikor erdemes tesztelnem? 2. -an voltunk egyutt (akkor volt ovum) es most vasarnap kene megjonnie. Mikor mutatna biztosat a teszt?
Nem értem az ilyen kérdést. Ha tudod h rengeteg van akkor miért nem olvasod el azokra a választ. Na meg ha elolvasnád a terhességi teszt használati útmutatót azon is rajta van mikor érdemes.
Hány éves vagy?
Ha 2-án volt az ovud, akkor eleve nem vasárnap, hanem kedd tájékán kellene megjönnie. Vagy esetleg pontosan tudod, hogy a luteális fázisod kevesebb 14-nél?
Nem tesztelnék előbb keddnél.
Szia!Én szombatra nem várom, ezért sokat olvastam ezen az oldalon a tesztelésről és nagyjából 2állaspont van, az egyik hogy nyugodtan tesztelhetsz mert x embernek már 9-10-11-12dpon is kimutatta a teszt a másik meg álláspont hogy ne rohanj a a teszteléssel inkább várj, mert az csak a 4napot az elmaradt vérzés után mutatható ki biztosan. Szóval én sem tudom mi a jó.
Van valami megérzésed? Már nem merem írni hogy tüneted mert sok ember azért is lehurrogja a másikat, hogy már hogy lenne ilyenkor tünet???
Kíváncsi vagyok, hogy mire jutsz, megírod ha tesztelsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!