Talalhatok egyedulallokent alberletet 3 gyerekkel?
Dontenem kell,vagy alberletbe megyek,vagy a nagy gyerekeim elkoltoznek az apjukhoz egy idore.rossz kapcsolat,nem tudja parom elfogadni a nagyokat,allandoan cseszteti oket.ahogy nonek egyre rosszabb a helyzet.
En osszel megyek vissza dolgozni,a kicsi 2 eves mult.
Szukosen de tudnam fizetni az albit ha mar dolgozom.
Van igy eselyem egyaltalan?teljesen butorozott,gepesitett kellene.
Kezdek ketsegbe esni,amiket eddig hivtam mind ramvagta a telefont legkesobb akkor mikor elmondtam,hogy egyedul lennek kereso :(
Legjobb egy nagyobb garzon,vagy kisebb 1,5 szobas lenne.nem mindegy a rezsi.
Egy idore,mig osszekapom magam,vagy esetleg kapok tanacsit.
De ez is olyan,hogy ekkora lakast nem adnak ki 3 gyerekesnek.
Teljesen remenytelennek erzem.
Koszi elso,esetleg mondhatom,hogy parom kulfoldon dolgozik.ez meg eszembe se jutott.
Ugy,hogy a fizetesem melle meg bejon havi 165 ezer a 3 gyerekre(gyerektartas,csaladi,most meg gyes aztan foallasu anyasagi kesobb)
Egyenlore nem tudnek ugyan teljes munkaidoben visszamenni,igy olyan 150-160 korul kapnek egy honapban.
Alberletek erre 80 korul mozognak,plusz rezsi.
Azert 310-320 kozotti bevetellel ha szukosen is,de ki tudnank jonni.
150-160 ezer részmunkaidőben?
Jó állásod lehet...
Nem írtad hogy hol, de Bp-en szerintem esélytelen, egy háromgyerekes anyának csak olyat fognak kiadni, ami egyébként kiadhatatlan.
Egy faluban talán.
Mintha a szomszédom írta volna ki. Náluk is 2 nagy és egy becsúszott kicsi (most tölti a 3-mat), amire ráment a házassága (a férje elég bunkó).
Viszont ő már majd' 1 éve egyedül neveli albérletben a gyerekeket és megvannak.
Azaz kitartást, lehet azért találni.
(megyei jogú város, jó környék, árak itt 90-120)
A messzebbel semmivel nem vagyok elorebb,mivel buszra elkoltenem amit megsporolok.amugy is csaladi haz johetne csak szoba,annak pedig tobb a fenntartasa.
Győrben elunk,itt a varosban mindenhol ugyan ennyi az alberlet.kulvarosokban pedig nincs panel.
Azert mert van 3 gyermekem,es rosszul valasztottam part,meg lehetek tanult ember,jo munkaval.....
9 es,nem.a ket nagy elozo hazassag,a 3. Van a mostani paromtol.
Bar nemtudom ez mennyiben kapcsolodik a kerdesemhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!