Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Talalhatok egyedulallokent...

Talalhatok egyedulallokent alberletet 3 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Dontenem kell,vagy alberletbe megyek,vagy a nagy gyerekeim elkoltoznek az apjukhoz egy idore.rossz kapcsolat,nem tudja parom elfogadni a nagyokat,allandoan cseszteti oket.ahogy nonek egyre rosszabb a helyzet.

En osszel megyek vissza dolgozni,a kicsi 2 eves mult.

Szukosen de tudnam fizetni az albit ha mar dolgozom.

Van igy eselyem egyaltalan?teljesen butorozott,gepesitett kellene.

Kezdek ketsegbe esni,amiket eddig hivtam mind ramvagta a telefont legkesobb akkor mikor elmondtam,hogy egyedul lennek kereso :(

2018. máj. 31. 07:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
22%
Mert azt írtad,hogy van 3 gyereked és rosszul választottál párt.
2018. máj. 31. 08:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A probléma ott kezdődik amit írtál is... kicsi garzont nem lesz egyszerű mert 3 gyerekesnek nem akarnak kiadni. Egyedülállónál már 1 gyerekkel is sokan húzzák a szájukat hát még 3 gyereknél (ez azért érthető) Azt nem írtad,hogy merre mert nálunk pl 20km-es körzeten belül megyeszékhelytől faluba családiházat bérel az ember olcsóért és kisebb 1,5 szobás családiházat jobban kiadnak 4 főre mint egy ugyan akkora lakást.

Hazudni nem szép dolog,de az esélyed növelnéd azzal,hogy a férjed külföldön dolgozik és kb csak ünnepnapokon jön haza ezért főleg 4-en lennétek.

2018. máj. 31. 08:44
 13/26 anonim ***** válasza:
26%

Miért nem veszel inkább CSOK-ra valami használt házat vissza nem térítendő 10 millióig?

Érdemes lenne utána járnod a bankoknál és ha munkaviszonyhoz kötött, akkor inkább kivárni azt a fél évet.

Úgy tudom, hogy az új CSOK már egyedülállónak is jár, a 3 gyerek miatt jogosult vagy rá.

[link]

2018. máj. 31. 09:08
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

Miért nem veszel inkább CSOK-ra valami használt házat vissza nem térítendő 10 millióig?

Minden bizonnyal azért nem vesz mert használt háznál 3 gyereknél kizárólag olyan van,hogy maximum 2,2 millió!!!!De kedves válaszadó azért sikerült jól elolvasnod ezt a CSOK dolgot mielőtt ajánlottad a válaszolónak.

2018. máj. 31. 09:31
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

Tény, hogy nem böngésztem végig, mivel nem vagyok érintett, ezt a Kérdezőre bíztam.

Ellenben, ha én lennék a helyében, akkor felvennék a 2,2 millió vissza nem térítendő CSOK mellé (amennyiben igazad van) 3-4millió hitelt és vennék egy szerényebb házikót.

Mondjuk ilyet:

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy:

[link]

Egy biztos, hogy 3 gyerekkel nem fizetnék 80ezr/hó albérletet, hanem fizetnék havi 50-et a sajátomra.

2018. máj. 31. 10:28
 16/26 A kérdező kommentje:

Persze,sajat....de milyen?

Alap nulla,vizesedik,szigeteles nulla,futhetek reggeltol estig a 20 fokert,ott a bojler,a kemeny,a teto,a kerites,az ezer eves ablak.

Mennyi penz ez??plusz a buszra elmenne kb havi 15 ezrem ha nem tobb,ha be akarok erbi reggel 7 re munkaba,es elotte meg a gyereket is le akarom tenni a bolcsiben akkor indulhatnek reggel 5 korul a gyerekkel.a ket nagy meg nem annyira nagy,hogy ilyen hazban nyugodt szivvel egyedul hagyjam oket....

Azert nekem ez huzos lenne.

Oke,itt fizetnek 80 korul albira,de semmire nem kell koltenem.

Ott meg fizetnem a kolcsont,de mire osszesporolnek annyit,hogy helyrepofozzam kitudja all e meg.

Plusz nem tudom a csokot ilyen hazakra fel lehet e hasznalni.mert sztem az is meg van kotve,hogy kibaz alap erteke.de lehet tevedek.

Es amugy sem bizok a csokban,ismeros mar befurdott vele.csak akkor kapjak meg ha kicserelik az ablakokat,ha megcsinaljak a tetot,aztan a vegen ugy sem kaptak meg.pedig egy parrol beszelunk 4 gyerekkel.

Majdnem uszott nekik az egesz.a foglalo es amit a hazra koltottek.

En inkabb elmegyek albiba,aztan beadom az igenylesem egy tanacsi lakasra.

2018. máj. 31. 11:17
 17/26 anonim ***** válasza:
44%

Te tudod Kérdező! Ahány ember, annyiféle elgondolás, aztán majd a jövő vagy igazol, vagy nem.

"Tanácsi lakás"? Hány éves vagy?

Mert a nagyanyám használja ezt a kifejezést az önkormányzati helyett.

Arra azért számíts, hogy a "tanácsi lakásra" is éveket kell várni, vagy megpályázhatsz egy ócska helyen levő felújítandót, amire szintén inged-gatyád rámegy és még csak nem is a tiéd.

2018. máj. 31. 11:30
 18/26 A kérdező kommentje:

Nekem tanacsi...na bumm 😂

Egy panelre azert meg mindig kevesebbet kell kolteni mint egy csaladira.

De lehet azert ragaszkodom ennyire a panelhez mert vilag eletemben itt laktam.

Egyszer laktam csaladiban 1 evet de nem szerettem.

En ilyen torzsgyokeres panelpatkany vagyok😉

2018. máj. 31. 11:58
 19/26 Bence_ ***** válasza:
18%

Gyerekeket be tudod jelenteni valahova?

Mert ha igen akkor nyugodtan kiadható nektek a lakás.

Közjegyző előtt írtok szerződést igy ha valami van akkor a főbérlő kihagyhatja a bíróságot, itt lehetne gubanc a gyerek de mivel van bejelentett lakhelye ezért így ez se akadály.

Remélem találsz számotokra megfelelő lakást!

2018. máj. 31. 12:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs esetleg ismerős? Akár úgy is, hogy ismerős ismerőse? Esetleg Facebookon kiírni az ismerőseidnek, hogy szóljanak, ha van valami?

Sógornőm a 3 gyerekével így talált (a férje bántotta őket és ő viszont jól keresett, tudta is fizetni az albit).

Szurkolok, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!:)

2018. máj. 31. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!