13. kerületben élők! Melyek azok a városrészek a 13. kerületben, ami megfizethető de még biztonságos? Avagy hova ne költözzünk?
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Béke utca/Lehel utca, Forgách utcáról vélemények?
#1-es: "A 13-ban csak újlipót vállalható"
Javaslom, hogy nyitott szemmel járj, vagy ne írj olyanról, amit nem ismersz.
Én a Tahi utcában lakom, csendes, nyugodt környék, van minden, óvoda, orvos, boltok (bár ezek máshol is), jó a közlekedés. Sok új építésű tömb épül, nőnek, mint a gomba.
Az 1-es válaszolóval ellentétben én pont Újlipótvárosba nem költöznék a kerületen belül, azok a régi klasszikus házak nem tetszenek.
# 6 miért, milyem előítéletek alapján lett lepontozva?
Csak futólag ismerem a kerületet, bár egyik kedvencem. Több ismerős lakik ott, imádják.
Rettentő hangulatos, fejlődik, tényleg fejlődik, nemcsak az új házak felhúzását nevezik annak.
Vizafogó első ránézésre az egyik legélhetőbb városrész szerintem Budapesten: jó tömegközlekedés, gyorsan beérni a belvárosba, zöld, ott a Duna, budai panoráma, sok gyerek, jó közbiztonság. Úgy gondolom, tudnék ott lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!