2005's, BFB, Audi A4,1.8T, kocsimhoz tetőboxot vennék. Mivel nem vagyok jártas e téren, kérdésem, tehető-e tetőbox az említett Audira és milyen tipusút vegyek, ami biztonságos és megfizethető is?
Tetőboxot tehetsz majd minden tető keresztlécre. Ha nincs olyanod, először azt kell beszerezned. Abból vehetsz gyárit (marha drágán), vagy vehetsz az adott autótípushoz utángyártottat (Pl Totus kb fele- harmad áron) ami lehet majdnem olyan jó mint a gyári. Zárható, gumi talpvédelem..stb.
Erre rá szokták fogatni a tetőboxot. Ebben már annyira nem érdemes spórolni mindenféle kínai cuccokkal, illetve kompromisszumfüggő. Jellemzően az olcsóbb az vékonyabb héjú, könnyeben csavarodik, könnyebben törik (hasad), gyengébb zárszerkezetű..stb.
Javasolni tudom, ha megfizetheted a Thule-t, ha ennél olcsóbbat akarsz, akkor nézz szét a Gombosnál:
vagy nagyobb autósboltokban: pl Norauto , de én már a Bauhaus-ban is láttam...
/Én az összes autómra a Gombosnál vettem mind tetőlécet, mind síléctartót../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!