Egy teremgarázs mennyire biztonságos autótárolás céljára?
Én utcán nem szívesen hagyom az autót. Még nappal sem. Éjszaka pedig óránként felkelnék kinézni hogy megvan-e még. Nem tudnék nyugodtan aludni.
Most a munkahelyemen tartom az autómat, zárt helyen. De ez sem megoldás hosszú távon.
A környékünkön van egy kiadó teremgarázs hely elfogadható áron.
De ez nekem ugyan olyan majdnem mint egy utcai parkoló annyi különbséggel, hogy nem esik be az eső.
Jobban örülnék egy különálló zárható garázsnak, csak abból meg hiány van a környéken.
(Ha valaki a következőt szeretné leírni, kérem ne fárassza magát feleslegesen. Tisztában vagyok vele hogy ha valaki akarja a garázs zárját is fel tudja törni. De azért csak nem olyan mintha csupaszon az utcán állna az autó. Ha van két egyforma autó. Az egyik zárt garázsban, a másik mellette áll, szerintem azt fogják választani, amivel kevesebb a meló.)
Ennek több oka is van. A három legfontosabb:
- Nem lakok túl jó környéken. A ház előtti parkolóból szoktak eltűnni autók, vagy letörik a visszapillantójuk, netán betörik a szélvédőjük. Mindegyikre volt már példa. Egész éjjel ordibálnak a részegek a parkolóban, sok a "színes" stb.
- Nagyon egyedi, fullos felszereltségű az autóm. Állítólag összesen 5 db ilyen felszereltségűt adtak el belőle az országban. Nagyon szeretem is. Ha még egyszer meg kellene vennem használtan nem valószínű, hogy találnék még egy ilyet.
- Évekig spóroltam, mire összeszedtem az árát. Szervizbe is csak márkaszervizbe hordom és csak gyári alkatrészt rakatok bele. Nem szeretnék arra ébredni, hogy hűlt helye. De ha csak megkarcolják, letörik a tükrét, azt sem két fillér kijavíttatni.
Kb ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!