Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy teremgarázs mennyire...

Egy teremgarázs mennyire biztonságos autótárolás céljára?

Figyelt kérdés

Én utcán nem szívesen hagyom az autót. Még nappal sem. Éjszaka pedig óránként felkelnék kinézni hogy megvan-e még. Nem tudnék nyugodtan aludni.

Most a munkahelyemen tartom az autómat, zárt helyen. De ez sem megoldás hosszú távon.

A környékünkön van egy kiadó teremgarázs hely elfogadható áron.

De ez nekem ugyan olyan majdnem mint egy utcai parkoló annyi különbséggel, hogy nem esik be az eső.

Jobban örülnék egy különálló zárható garázsnak, csak abból meg hiány van a környéken.

(Ha valaki a következőt szeretné leírni, kérem ne fárassza magát feleslegesen. Tisztában vagyok vele hogy ha valaki akarja a garázs zárját is fel tudja törni. De azért csak nem olyan mintha csupaszon az utcán állna az autó. Ha van két egyforma autó. Az egyik zárt garázsban, a másik mellette áll, szerintem azt fogják választani, amivel kevesebb a meló.)

2013. jan. 2. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak kamerás teremgarázsok ,ill olyan közterek (egyre több ) ahol kamera van....szerintem az elég riasztó hatású...
2013. jan. 2. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
új építésű lakóház alatti teremgarázsról lenne szó nem ? mert szerintem az jó választás lenne ,nem esik be az eső,nem kell jeget kapargatni reggelente ha mélygarázs akkor nem -20ba van az autó télen ,meg nem +40en nyáron , általában az ilyen helyen parkoló emberek ,figyelnek egymás autójára ,nem mennek neki ,nem csapja rá az ajtót + ha új építésű ,akkor lehet hogy be is van kamerázva és akkor még figyelik is hogy mi van a parkolóban + kapu is van gondolom szóval idegenek nem hiszem hogy lemennek oda szóval , ha olcsó akkor én a helyedben tuti bérelnék ott egy helyet
2013. jan. 2. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, ilyesmiről lenne szó.
2013. jan. 2. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért félsz ennyire attól, hogy ellopják az autódat?
2013. jan. 2. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Ennek több oka is van. A három legfontosabb:

- Nem lakok túl jó környéken. A ház előtti parkolóból szoktak eltűnni autók, vagy letörik a visszapillantójuk, netán betörik a szélvédőjük. Mindegyikre volt már példa. Egész éjjel ordibálnak a részegek a parkolóban, sok a "színes" stb.

- Nagyon egyedi, fullos felszereltségű az autóm. Állítólag összesen 5 db ilyen felszereltségűt adtak el belőle az országban. Nagyon szeretem is. Ha még egyszer meg kellene vennem használtan nem valószínű, hogy találnék még egy ilyet.

- Évekig spóroltam, mire összeszedtem az árát. Szervizbe is csak márkaszervizbe hordom és csak gyári alkatrészt rakatok bele. Nem szeretnék arra ébredni, hogy hűlt helye. De ha csak megkarcolják, letörik a tükrét, azt sem két fillér kijavíttatni.

Kb ezért.

2013. jan. 2. 21:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez az autó nekem nem csak egy közlekedési eszköz. Hanem hobbim is. Mindig csinosítgatom és próbálom jobbá tenni. Ha van egy kis pénzem ráköltöm. Ez persze nem a sufnituningolást jelenti. Hanem pl mindenből próbálom a legjobb, márkás, prémium kategóriás kiegészítőket (téli gumi, akkumulátor, stb.) megvenni hozzá.
2013. jan. 2. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ásá. Most már értelek.
2013. jan. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!