Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki városi autó vesz és nem...

Aki városi autó vesz és nem swiftet, az csak azért nem mert ez a kocsi kevésbé biztonságos mint a többi?

Figyelt kérdés
,
2012. szept. 30. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem azért nem vesz mindenki swift-et, mert mondjuk nem tetszik mindenkinek :D?
2012. szept. 30. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Puritán autó, semmi vezetési élmény, viszont nagyon megbízható. Azok veszik, akik menni akarnak és nem villogni. Kevés pénzből, 5 csillagos autót nem kapsz, ami meg van, az majd mind egyforma törés szempontjából.
2012. szept. 30. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert van választék és nem mindenkinek tetszik a Swift. Valaki nem elégszik meg vele. Azt elismerem hogy a motorjuk elég jó, de azért azt is valljuk be, elég fapados. Kényelmetlen, az anyaghasználat nem valami jó, a hangszigetelés se az igazi, az összeszerelés minősége is hagy kívánni valót. Viszont olcsó, egész megbízható, viszonylag olcsó alkatrészárak.

De városi kisautó kategóriában még rengeteg autó van, amik lehet hogy drágábbak, de annyival jobbak is.

Őszintén bevallom, ha tehetem én is kerülöm a Suzukikat. Volt már párszor hozzá szerencsém, több típushoz is.

2012. szept. 30. 22:33
 4/6 anonim válasza:
ha az embernek van pénze akkor lehet, hogy nem szívesen vesz suzukit. én amíg tehetem nem veszek, kb. annyira érezném rosszul magam egy suzukiban, mint egy tescos zacskóval a deák téren. de ettől még nem nézek le más suzukist, csak ha megtehetem, akkor inkább mást veszek. árban az enyém se sokkal különb, tán nem is jobb, de legalább nem kell egy bazi S betőt néznem egész nap a kormányon (ford fusion-öm van)
2012. szept. 30. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

"Aki városi autó vesz és nem swiftet, az csak azért nem mert ez a kocsi kevésbé biztonságos mint a többi?"

Városi autónak elmegy egy 3-ajtós TDI 4-es Golf is, csak épp 2-3-szor annyiba kerül, mint egy alap Swift. Ha jobban belegondolsz 400 000 alatt nem nagyon van ilyen olcsón fenntartható normális autó.

Ha lenne annyi felesleges lóvém, megvennék városban rohangálós autónak, valami zsír új 3-ajtós normálisan felszerelt autót, igaz fájna 4-5-6 millába...

Szerintem ebben inkább az anyagi lehetőségek a döntőek, nem a biztonság.

2012. okt. 1. 00:42
 6/6 atilis ***** válasza:
Sehol nincs megírva, hogy városi autónak csak a Swift való. Tény, hogy vannak pozitívumai és negatívumai, de nem kell mindenkinek ezzel járni. Nekem is stiftem van, és tudom, hogy van biztonságosabb, kényelmesebb, jobban felszerelt autó is, de pillanatnyilag anyagilag ezt tudom megengedni magamnak.
2012. okt. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!