Melyik autósülést ajánlanátok, mely biztonságos és megfizethető?
Nekünk ilyen van, nagyon szeret benne ülni a kislányom - sokat utazunk vele.
Ha jól látom, most akciós.
Ha kevésből kellene megoldanom, vennék egy jó ülést, ami törtésteszten bizonyított, használtan - lehetőleg magánszemélytől. Első körben körbekérdeznék ismerősöknél is :)
Én a 15-36-os kategóriában vettem egy használt Römert, eredetileg csak 2. ülésnek a nagyihoz, de nagyon szuper!
9-18-asban is Römerünk van, azt is nagyon szeretjük, már a 2. gyerekem használja és tökéletes állapotban van.
Az ADAC nem ajánlja,h használt ülést vegyünk, csak ha pontosan ismerjük az ülés "előéletét" - tehát pl. családtag használta.
Fontos,h hátrafelé is be lehessen kötni?? Sztem ezt a funkciót már nem sokáig használnátok. A Babay design amigo is jó lehet. Asszem 3,7et kapott az ADAC-tól, míg a híres Römer king 4,1et. Nem akkora a különbség, mint ahogy az árából következne (2esnek vhol igaza van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!