1 éves babánk 9 kg. Kinőtte a 0-13-as hordozót. Milyen autósülést ajánlanátok, ami biztonságos, megfizethető?
Mi is így jártunk. A gyerekek nőnek és nem törődnek azzal, hogy még bele kellene férniük a hordozóba.
Nekünk Römer van, nem tudom milyen típus pontosan. Ezt kicsit lehet dönteni, így kagylósabb, hasonlít a hordozóra, bár már nem háttal ül. Érdemes olyat venni, amiben szűkítő is van.
A német autósklub oldalán (adac.de) pedig megtalálod a legbiztonságosabb modelleket.
9-18 volt nekünk 7-8 hós korától, az nagyon kényelmes volt, de csak kb 2 éves korig, utána lecseréltük nagyobbra: 9-36-ra.
1 évesen még nagyon elveszne egy ilyen nagy ülésben. Jobb lenne egy 9-18-as ülés, lehet, hogy a te babádnak kényelmes lenne akár 2,5 éves koráig is (sajnos az enyémek utálták).
Egy éves gyereket én nem ültetnék menetiránnyal egyezően. Nagyon veszélyes. Egy kisebb fékezésnél is előrebukhat a feje, főleg ha mélyen alszik. Szerintem nem éri meg kockáztatni. Ezt olvasd el, érdemes.
Nekünk Concord volt, szuper dönthető, mindkét irányba beköthető. Bár nem volt túl olcsó, kb. 55-60 ezer forint a soroksári úti babaoutletben.
Imádtuk, h. ennyi mindent tud, gondoltuk, jó lesz majd a kistesónak is. Sajnos ellopták autóval és még sok mindennel együtt... :(
(kb. a kiírásoddal szinte egy időben 2012 nyarán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!