Elköltöznétek albérletbe, havi nettó 120 ezres jövedelem mellett?
Én egy lépést sem mennék az biztos, kivéve, ha testileg vagy lelkileg megnyomorítanak.
Felnőttként lehet egy fedél alatt is függetlennek lenni.
Inkább alkalmazkodom a saját családomhoz, mint nyomorogva egy sereg idegenhez!
Változatlanul nem értem, hogy milyen függetlenségre gondolsz, ha aranyos, kedves szüleid vannak?
Miben korlátoznak?
Engedélyt kell kérned, hogy elmehess otthonról?
Vagy nem jöhet barátod, barátnőd?
Én olyan szabad életet éltem a szüleimmel együtt lakva, hogy el sem tudom mondani, ezért nem értem, hogy miért jobb kis pénzből, idegenekkel, egy idegen lakásban, de te tudod!
szerintem tegyél félre még egy évig többet, mondjuk 150/hót, és utána költözz :) Amíg tudsz, gyűjts minél többet. Amikor még külön élsz sokkal nehezebb félre tenni.
hány éves vagy?
Szia!
Szerintem ha erre van igényed, akkor igen, költözz el. Gondolom, ha mégse jön be a dolog, még mindig visszaköltözhetsz. Tanulságos lesz egyedül laknod, ha sosem próbáltad még, nem voltál kollégista sem :-) Próbáld ki egy évig, aztán nyugodtan költözz vissza, egy csomó tapasztalattal a zsebedben. Miután visszaköltöztél, annyival többet próbálj meg majd félretenni, amennyit az albérleti díjon megspórolsz.
Szerintem olcsóbban jössz ki, ha a lányt elviszed időnként egy 2 napos wellness-re, (1 éjszaka), havonta 1x-2x nálatok (ki lehet bírni a kedvességet) a többi alkalommal meg programoztok, vagy a csajnál vagytok.
Nem olyan drámai ez!
Joforman nem nem es nem.
Szobat nem berelnek, nem akarok kozoskodni. Egesz lakast, de az meg sok lenne normalis esetben, most is azert lakom albiban mert a munkahely fizeti.
Akkor mar inkabb a sajat lakasra fizetnem a hitelt, de ahhoz el kell dontened hogy sok sok evre ott maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!