Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérleti feltételek!? Felhábo...

Albérleti feltételek!? Felháborîtó

Figyelt kérdés
Mondja meg nekem valaki , ha lakástulajdonos vagyok és úgy döntök hogy kiadom a lakasom, tiszta sor hogy vannak elvarasaim, pl megertheto hogy ne dohanyozzanak a lakasomba , de akarhany hirdetest olvasva , mi a ...... akarja kiadni az a lakasat aki megszabja h nem lehet gyerek nem lehet kisallat nem dohanyzo es a tobbi... de kaukciot elkeri 2 -3havit akkor mire???? Eskuszom akkor inkabb ne adjak ki ha ennyire feltik....
2018. febr. 6. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
89%

Ha NEKEM van egy lakásom, akkor nem vagyok kötesel kiadni senkinek.

De ha megteszem, akkor ÉN DÖNTÖM EL, hogy milyen feltételekkel engedek oda bárkit is. Jogom van ragaszkodni ahhoz, hogy ne dohányozzanak, ne tartsanak állatokat, stb., mert ez az ÉN lakásom továbbra is és kiköltözés után használható állapotban szeretném találni.

A kaució meg NEM ARRA való, hogy bárkinek joga legyen odaköltözni, hanem a rezsihátralékok kifizetésére meg az esetleges károk kijavítására legyen biztosítékom.

2018. febr. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!