Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egyedül vagyok ezzel a problém...

Egyedül vagyok ezzel a problémával? Akkora a lakás, hogy nincs olyan lepesem, hogy ne kelljen kikerulni valamit.

Figyelt kérdés
Garzon, nagyon kicsi. Nekem kB 40 nm lakás felelne meg ahhoz, hogy be legyek ki idegileg. Régóta ilyenekben lakom és zavar , hogy akárhova indulok, valami ki kell kerülni, vagy ha csinálok valamit,arrébb kell tenni valami cuccot. Nincs rendetlenség, de nem lehet elferni. Kényszerből hogyan lehet hosszú távon elviselni? Aludni nem tudok a zsúfoltság miatt.
2018. jan. 2. 15:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem elég nagy szobám van, de így is vannak "adottságok" amik a helyet foglalják.

Régen 2 főre volt kiadva, így 2 ágy van, ami ritkán jól jön ha vendég, családtag jön, de az év 99%-ban csak a helyet foglalja. Van egy potya íróasztal, olcsó ikeás, plusz van a szobámban 2 bicikli mert nincs hol tárolni (ellopják). Ezek mellett a saját, ingyen beszerzett cuccaim, szekrény, asztal.

De igazából gondolj arra, hogy bármennyire kicsi egy garzon, ott legalább maga lehetsz és nem kell lakótársakat meg számodra idegen ismerőseit kerülgetni minden nap.

2018. jan. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!