Egyedül vagyok ezzel a problémával? Akkora a lakás, hogy nincs olyan lepesem, hogy ne kelljen kikerulni valamit.
Átérzem..Valahogy olyan, mint a szobabérlők házában, ahol 8nm-en egy fő, 12nm-en két fő lakik. Konyha-fördő-wc a folyosón...de akkor is nehéz ilyen kis helyen élni.
Nem vagy egyedül a problémával, csak okos ötletem nincs...
Azt kérded, kényszerből hogy lehet hosszútávon elviselni? hát kényszeredetten..
Láttam ott olyan szobát full luxussal berendezve, ahol boldogan élt a lakója...de olyant is, ahol plafonig papír, ruha, és ennek ellenére jól érezte magát az idős úr.
nincs ötletem, amit jóérzéssel elő mernék vezetni.
Ha nem férsz el, akkor vagy zsúfolt a lakásod, vagy te vagy nagyon kövér.
Átmeneti megoldás lehetne ha lecsuknak egy időre, mert a sokszemélyes zárka után ez már tágasnak fog tűnni.
Hogy közlekedni nem tudsz a zsúfoltság miatt, azt még megértem, de ha aludni nem tudsz miatta, akkor legelőször is menj el a háziorvosodhoz, és írass valami nyugtatót.
Utána fogj hozzá a leírt dolgokhoz.
Mindenképpen plafonig kell építkezned, a ritkán használt, de nem kidobandó dolgokat fentre pakolnod.
Hosszabb távú terv: költözz össze valakivel, ketten együtt tudtok fizetni nagyobb lakást. (És akkor már a nyugtatót is elhagyhatod, mert a szex jó ilyen célra.)
Ez átmeneti albérlet , de van egy másik, ami hosszú távú. Mindegyikben a tulaj kacata van. Az osztrák lakásban pl. emeletes ágy van , amit nem szabad kivinni, mert új és nincs is hova tenni. Ebből van kettő és rohadtul nagy a kerete. Konyhában az asztal is nagy azzal a régi módi sarokülővel.
Kövér nem vagyok, pont az ellenkezője. Ezzel is gond van , mert mindenhol spórolnak a fűtéssel és fazok. Nem fogok hízni 10 kg-ot csak azért , hogy legyen zsír rajtam. Nem ezért sportolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!