Költöznétek így másik albérletbe? Vagy nem éri meg feladni a mostanit?
Jelenlegi albérletem:
Lakóparki lakás, nemrég lett építve. Csendes, nyugis környék, 5 perc sétára van egy nagy Tesco, DM, Lidl és Aldi, a villamos megálló 7-8 perc, de ha sietek, akkor 5. Egyedül élek egy nappali+hálószobás lakásban. A szomszédokkal semmi gond nincs, a lakás tulajdonosa is az év nagy részében külföldön van, 3-4 havonta megnézi a lakást 5 perc alatt és ennyi. A számlákat küldi folyamatosan scannelve, a rezsit is neki utalom. Bármi probléma van (pl. beázás, dugulás), szólok neki és általában 1-2 napon belül küld szerelőt. Szerencsés vagyok, mert a legtöbb ismerősöm vagy arra panaszkodik, hogy a szomszédoktól nem tud élni, vagy pedig a főbérlő jár a nyakukra.
Viszont ez elég távol van a belvárosi résztől, este 11 után már csak taxival közlekedek (egyetemistaként pedig azért akad pár buli ugyebár). A lakásért 70 ezret fizetek, plusz 7 ezer közös költség és a rezsi, ami 15-20 ezer.
Most nézegettem az ingatlan.com-on lakásokat és van egy, ami az egyetemhez közel van, 40000/hó (plusz közösköltség). De lenne két lakótársam, egy 10 nm-es szobáért fizetnék ennyit. Nem felújított, elég régi lakásnak tűnik a berendezések által is. A fürdő is elég pici, viszont ugye a környék jobb... Mármint a mostanival sincs gond, csak itt inkább gyerekes szülők laknak, vagy idősebbek, kb. még egy egyetemistával sem találkoztam.
Vagy annyira szutyok, hogy még ennyit sem ér.
Hívtam én már olyan hirdetést, ami rég nem élt. Lustákleszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!