Nagyon nehezen viselem, hogy lakótársakkal kell együtt élnem. Más is van így ezzel?
Egyetemen is halaszt, mondom semmit nem csinál..
Köszönöm a válaszokat. :)
Jaj ne is mondd kérdező. Én is laktam másokkal együtt, azt hittem hogy olyan lesz mint a filmekben, de nagy pofára esés volt. Az egyik lakótársam szintén diákmunkázott, havi 4 napot összesen, suliba pedig alig járt. Amikor elmentem, ő még aludt, amikor hazaértem akár suliból, vagy később munkából ő otthon volt. Egyszer egy hétig beteg voltam, és direkt figyeltem hogy volt kb. heti 2 nap amikor suliba vagy dolgozni ment, többit otthon töltötte. Ennek ellenére halasztott az egyetemen több félévet.
A másik lakótársam pedig folyton odahordta a barátnőjét. Heti 7 napból 6-ot ott aludt a csaja. Nagy élmény volt, szerencsére csak 1 évig tartott :D
Mért édekel, hogy melyik lakótársad mennyit van a lakásban? :) Én külföldön járok egyetemre és itt 3 lakótársam van. Jól elvagyunk, de mindenki el van a saját dolgával.
Nem tartjuk számon, hogy ki mikor van a lakásban.... Nem mindegy, hogy valaki 0-24ben a szobájában van vagy csak aludni jár haza ha amúgy rendes?
"azt hittem hogy olyan lesz mint a filmekben"
És épeszű felnőttnek képzelik magukat!
12-es Látom neked is sanyarú sorsod volt :D Szerencsére nekem nem fog 1 évig tartani (lekopogom).
13-as Ha amúgy rendes nem érdekel. Viszont az már rám tartozik hogy az egész lakás bűzlik a piától, aludni nem tudok a horkolásától, nem takarít... Nem szeretem a jelenlétét, ezért érdekel mennyit van otthon. Annyira nem nagy a lakás, hogy a nap 24 órájában el tudjam kerülni.
18 évesen, mint nagykorú, "épeszű", szavazó állampolgár, még ki is kéri, hogy miért nem volt annyi esze, hogy megkülönböztesse a filmeket a valóságtól.
Tehát hiába bunkózol le másokat, ha éppenséggel pont te vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!