Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nagyon nehezen viselem, hogy...

Nagyon nehezen viselem, hogy lakótársakkal kell együtt élnem. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Lányként két fiúval lakom. Az egyikkel úgy ahogy kijövök, de őt is nagyon nehezen szoktam meg. A másik nem régóta lakik itt, de nagyon zavar mert állandóan a társaságomat keresi. Dolgozóként utálom azt hallgatni "mekkora élmény" neki néha napján diákmunkásként dolgozni. Mindig lekoptatom, de nem veszi észre magát. Alapjáraton egész nap otthon van. Nagyon idegesít, de a szitu is hogy idegenekkel kell együtt élnem ha önálló életre vágyom. Ha valaki hasonlóan érez örülnék ha megosztaná velem!

2017. nov. 26. 19:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egyetemen is halaszt, mondom semmit nem csinál..

Köszönöm a válaszokat. :)

2017. nov. 29. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Jaj ne is mondd kérdező. Én is laktam másokkal együtt, azt hittem hogy olyan lesz mint a filmekben, de nagy pofára esés volt. Az egyik lakótársam szintén diákmunkázott, havi 4 napot összesen, suliba pedig alig járt. Amikor elmentem, ő még aludt, amikor hazaértem akár suliból, vagy később munkából ő otthon volt. Egyszer egy hétig beteg voltam, és direkt figyeltem hogy volt kb. heti 2 nap amikor suliba vagy dolgozni ment, többit otthon töltötte. Ennek ellenére halasztott az egyetemen több félévet.

A másik lakótársam pedig folyton odahordta a barátnőjét. Heti 7 napból 6-ot ott aludt a csaja. Nagy élmény volt, szerencsére csak 1 évig tartott :D

2017. dec. 2. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Mért édekel, hogy melyik lakótársad mennyit van a lakásban? :) Én külföldön járok egyetemre és itt 3 lakótársam van. Jól elvagyunk, de mindenki el van a saját dolgával.

Nem tartjuk számon, hogy ki mikor van a lakásban.... Nem mindegy, hogy valaki 0-24ben a szobájában van vagy csak aludni jár haza ha amúgy rendes?

2017. dec. 2. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"azt hittem hogy olyan lesz mint a filmekben"

És épeszű felnőttnek képzelik magukat!

2017. dec. 3. 15:04
 15/17 A kérdező kommentje:

12-es Látom neked is sanyarú sorsod volt :D Szerencsére nekem nem fog 1 évig tartani (lekopogom).

13-as Ha amúgy rendes nem érdekel. Viszont az már rám tartozik hogy az egész lakás bűzlik a piától, aludni nem tudok a horkolásától, nem takarít... Nem szeretem a jelenlétét, ezért érdekel mennyit van otthon. Annyira nem nagy a lakás, hogy a nap 24 órájában el tudjam kerülni.

2017. dec. 4. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
a bunkónak írom: épeszű 18 éves voltam és akkor még mindent idillinek képzeltem és pozitívnak láttam a világot. Azt, hogy "olyan lesz mint a filmekben", nem kell szószerint érteni, úgy értettem hogy kialakul egyfajta baráti viszony a lakótársak között, mint a hollywoodi filmek és sorozatok 99%-ban és ahogy az én ismerőseim is elmondták, hogy ez a normális és nem az hogy utálod a lakótársakat.
2017. dec. 5. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

18 évesen, mint nagykorú, "épeszű", szavazó állampolgár, még ki is kéri, hogy miért nem volt annyi esze, hogy megkülönböztesse a filmeket a valóságtól.

Tehát hiába bunkózol le másokat, ha éppenséggel pont te vagy az!

2017. dec. 6. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!