Ha lakótársakkal lakom együtt (külön szobák), illik felhozni a páromat, hogy itt aludjon? Hogy hozzam fel a témát, hogy ne legyen gáz?
Sziasztok srácok/lányok! Feljönne a párom, remélem nem gond.
Nálunk sosem volt baj hogy feljött hozzám a barátom, mind a 3 lakótársam örült hogy megismerhette. Na meg a barátom is hogy reggelente, mind a 4 lány körülötte ugrált :D
21L
én egyesével megkérdeztem mindenkit, hogy zavarja-e?
Legtöbb helyen gond volt, de volt ahol aranyosak voltak. Amikor fiúkkal laktam, ők toleránsabbak voltak, egyáltalán nem zavarta őket semmi.
Amikor beköltöztél mit beszéltetek meg?
Mit kell ezen felhozni? Odamész, és megkérdezed, hogy feljöhet-e a barátnőd meg ott aludhat-e, nem kell ezt túlparázni. Hidd el, laktam már pár helyen. A legtöbb lakótársam ilyen téren teljesen normális volt (aki nem, az meg extra hülye volt).
Egyébként arra jöttem rá, hogy ezt a kérdést már rögtön tisztázni kell, még mielőtt beköltöznél.
És igen, tényleg a lányok azok, akik kevésbé toleránsak ilyen téren. Én volt, hogy nagyon megjártam...
Viszont nem minden csaj ilyen, tőlem a lakótársaim bárkit felhozhatnak, csak vállalják érte a felelősséget, ezt teszem én is. Egyébként éppen az ilyenek miatt szeretek jobban srácokkal lakni. Lazábbak, nem félősek, nem hívnak fel, hogy mikor érek már haza, mert félnek egyedül a lakásban (nappal is kaptam ilyen hívást).
Tényleg csak szólj nekik, nem kell nagy ügyet csinálni belöle. Viczont szólni illik, hogy pl. nehogy éppen akkor akarjon a fürdöböl egy szál bugyiban a szobájába menni, amikor a barátod éppen a közös részen van.
De azért arra figyeljetek, hogy egyrészt ne legyetek nagyon hangosak, mert a másik szobából hallgatni a szexet igen zavaró, másrészt a párod ne mászkáljon alsónemüben vagy anélkül a szobádon kivül, és lehetöleg próbálja minel kevésbé zavarni a többieket a jelenlétével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!