Mit lehet csinalni egy olyan berbeadoval, aki duheben kettetepi a berleti szerzodest?
Ez ugyi nem rendes különbejárarú albérlet hanem szoba, a többi minden közös? Egyébként honnan látná ki jön hozzád.
Zárojelben: ha a szerződésben egy személynek van kiadva az ingatlan akkor állandó jelleggel nem költöztethetsz be barátnőt, ebben igaza lehet a főbérlőnek. Persze egy kufircra feljöhet nem kétség.
Utolso: igen, az o hazan belul van a szoba.
Es persze, allando jelleggel nem johet, ez a szerzodesben is le volt irva, csak hat nem is errol volt szo. Hanem a szerzodes szerinti egy-egy alkalomrol. A csavonak amugy nem ezzel volt baja, mert errol beszeltunk, az is felmerult korabban, hogy fizetek neki kulon, ha mondjuk heti 1-2-nel tobbszor jonne at (ezt o ajanlotta fel). De aztan meggondolta magat, es egyetlen alkalomra se engedte nalam aludni, mondvan, nem akar idegeneket a hazaban. Csak akkor meg ne irjon es irasson ala olyan szerzodest, amiben meg benne van, hogy megtehetem. Feketen-feheren le van irva. A tobbi engem nem erdekel, elhiszem, hogy kenyelmetlenseg neki, de o ezt vallalta a szoba kiadasaval. Akkor vagy ne adjon ki szobat, vagy mondja el ezt a kitetelt az elejen. Termeszetesen az elejen fut-fat igergetett, hogy majd hozhatok baratnot, itt is alhat, erre tanum is van. Ha lenne ra idom, energiam, es raszanando penzem, szerintem pert nyernek ellene, de nem erdekel annyira az egesz. Mar csak nagyon keves ideig vagyok ott, semmi masra nem vagyom, minthogy visszakapjam a letetet, es soha ne lassam tobbet. Idiota.
Németország? Laktam én ia ott bérházban. Nagyon kényes emberek, egy hajszál leesik fel kell venni.
Perelni nem érdemes, azt ő nyerné. Az hogy ki mit mondott teljesen lényegtelen, ami le van irva az számít.
"Perelni nem érdemes, azt ő nyerné. "
Miert o nyerne? Legyszi ezt reszletezd, mert nagyon erdekel.
Es en is pont arrol beszelek, hogy mi van leirva. Az pl le van irva, hogy a baratnom ottejszakazhat, ott az alairasa. Meg az is, hogy nem jarkalhatna be a szobamba, ha nem akarom (zar nincs, mas meg nem erdekli, rend- es szelloztetesmanias). Miert nem nyernek pert? Vannak itt ismeroseim, sot, tanum is. Felvetelt is csinalhatnek rola, ahogy nem tartja tiszteletben a szerzodest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!