Mit lehet csinalni egy olyan berbeadoval, aki duheben kettetepi a berleti szerzodest?
Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 12:06
1/21 A kérdező kommentje:
Szova tettem, hogy azt akarom, hogy nalam aludjon a baratnom, es ramutattam a szerzodes vonatkozo pontjara, ami alapjan ehhez minden jogom megvan. Erre idegrohamot kapott, hogy nem akar idegeneket a hazaban, es eltepte.
2017. nov. 21. 12:11
2/21 anonim válasza:
Attól még érvényes.
Az más kérdés, hogy mihamarabb keresnék egy másik albérletet, és elköltöznék, ha ilyen agresszív.
3/21 A kérdező kommentje:
Kiszamithatatlan. Kulfoldi tortenet egyebkent. Azt hiszi, hogy a szerzodes csak az o jogait rogziti, egyszer korabban egy hasonlo vita kapcsan az orrom ala dugta. Amikor en ugyanezt megtettem vele, idegrohamot kapott.
2017. nov. 21. 12:59
4/21 anonim válasza:
Azonnal elkezdenek masik alberletet keresni. Kibereltem, onnanstol kezdve en lakok ott, az az en maganszferam. Amig nem okozok kart az o lakasaban, butoraiban, addig azt csinalok, amit akarok, azt viszek fel, akit akarok. Ennel a berbeadonal meg egy koli is lazabb, ne szorakozzunk mar.
5/21 anonim válasza:
Attól még, hogy ő a sajátját eltépte, neked van egy érvényes példányod, tehát semmit nem ért el vele.
Ettől függetlenül én költöznék egy normális helyre.
6/21 A kérdező kommentje:
Koli? Ezerszer lazabb, laktam koliban. Ez egy idiota. Nem akarok tul sokat irni errol, de az a lenyeg, hogy qaron alul adja ki a nagyon jonak szamito szobat a nagyon szep hazban - cserebe viszont a szerzodes egyes pontjait semmibe veszi, sajat izlese szerint ertelmezi. Nem erdekli a maganszferam, szerinte az az o haza. Azt hiszi azert, mert jutanyos aron adja ki, barmit megtehet. A problema az vele, hogy amugy ingatlanugynok, szoval pontosan tudja, meddig mehet el.
2017. nov. 21. 13:41
7/21 A kérdező kommentje:
Az enyemet tepte szet... utana meg odaadta nekem a sajatjat.
2017. nov. 21. 13:42
8/21 anonim válasza:
Hat ha neked ennyit er a szep szoba... en inkabb laknek 3x annyiert ronda lakasban, de ne masszon bele senki a privat szferamba.
9/21 A kérdező kommentje:
Most mar en is laknek, csak jelenleg kot a szerzodes.
2017. nov. 21. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!