Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kiszakadt kanapé az albérletbe...

Kiszakadt kanapé az albérletben. Mennyi kaució tartható vissza ezért?

Figyelt kérdés
Kb egy 5x5 cm.es lyuk lett a kanapé kárpitján, az ülőrészen.
2017. szept. 24. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

#6-9 Magyarul te is az a fajta vagy, aki a dédi megörökölt kacatjaival adod ki a lakást, és utána a bérlőn lehúzott pénzből veszel új bútort...

Uhh, de ráférne erre az albérletpiacra egy normális szabályozás. Ahogy a lelakó, trehány, nem fizető bérlő, a hozzád hasonló mocskos, nyerészkedő tulajdonosok miatt nincs rendes kultúrája itthon a bérlésnek.

2017. szept. 26. 06:27
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es: elég durván fröcsögsz te itt. A bérlő odamegy, megnézi a lakást, megnézi a kanapét és ha nem tetszik neki, akkor nem veszi ki a lakást. Vagy kiveszi a lakást és vesz bele magának uj kanapét.
2017. szept. 26. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok!

A legnagyobb baj az, hogy valamiféle szeretet szolgálatnak hisznek minket. Miféle szabályozást szeretnél?

Valamint miféle dédi levetett dolgairól beszélsz? Ismétlem: A lakások költözhetőek bútorozottan/bútorozatlanul/gépesítve/gépek nélkül. Bárhogy.

De ez a nyerészkedés duma tetszik. Bárcsak így lenne. De a baj az csak annyi, hogy csórikám csinál egy 100e HUF-os kárt nekem, én pedig korrigálom kb ugyan ennyiért. Hol itt a nyerészkedés? Vagy esetleg azt hitted, hogy felebaráti jó szeretetből van kiadva a lakás? Sajnálom de nem. Pénzkereseti célból. Én nem szégyenlem bevallani: Ebből élek.

2017. szept. 26. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kislakások kiadásából nagy nyereségre szert tenni nem lehet. Ha valaki kifog egy rossz bérlőt, aki adósságot hátrahagyva lép meg, vagy túl nagy károkat okoz, akkor akár még csinos veszteség is érheti a tulajt. Ezért van akkora hiány bérelhető kislakásokból. Inkább hagyják üresen állni a tulajok, túl kockázatos üzlet a kislakások kiadása. Vegyük ezt a kanapés példát. Csinált egy lyukat a kárpiton, elég nagy a vszinűsége, hogy ezt kis költséggel javitani nem lehet. A kárpitosmunka nagyon drága. A bérlő máris utálja a tulajt, aki nyerészkedik... hiszen ő csak egy kicsi lyukat csinált.
2017. szept. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!