Kiszakadt kanapé az albérletben. Mennyi kaució tartható vissza ezért?
#6-9 Magyarul te is az a fajta vagy, aki a dédi megörökölt kacatjaival adod ki a lakást, és utána a bérlőn lehúzott pénzből veszel új bútort...
Uhh, de ráférne erre az albérletpiacra egy normális szabályozás. Ahogy a lelakó, trehány, nem fizető bérlő, a hozzád hasonló mocskos, nyerészkedő tulajdonosok miatt nincs rendes kultúrája itthon a bérlésnek.
#6-os vagyok!
A legnagyobb baj az, hogy valamiféle szeretet szolgálatnak hisznek minket. Miféle szabályozást szeretnél?
Valamint miféle dédi levetett dolgairól beszélsz? Ismétlem: A lakások költözhetőek bútorozottan/bútorozatlanul/gépesítve/gépek nélkül. Bárhogy.
De ez a nyerészkedés duma tetszik. Bárcsak így lenne. De a baj az csak annyi, hogy csórikám csinál egy 100e HUF-os kárt nekem, én pedig korrigálom kb ugyan ennyiért. Hol itt a nyerészkedés? Vagy esetleg azt hitted, hogy felebaráti jó szeretetből van kiadva a lakás? Sajnálom de nem. Pénzkereseti célból. Én nem szégyenlem bevallani: Ebből élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!