Kiszakadt kanapé az albérletben. Mennyi kaució tartható vissza ezért?
Mitől szakadt ki?
Ha vadállat módjára ugráltatok rajta, akkor a ti saratok, ha 100 éves kanapé, elöregedett anyag és rendeltetésszerű használat mellett megadta magát, akkor az a tulaj dolga.
De ez úgyis kiderül a javításnál.
Szerződést el kell olvasni!
De a legegyszerűbb megegyezni a tulajjal/főbérlővel!
"ha 100 éves kanapé, elöregedett anyag és rendeltetésszerű használat mellett megadta magát, akkor az a tulaj dolga. "
Vagy nem! Az általam kiadott lakások/szobák szerződése szerint ezen amortizációk is a bérlőt terhelik.
Bérbeadóként mondom, hogy nem lennék a bérlőd!
6-os, azért a lehúzásnak is vannak fokozatai és te a legvastagabban lehúzod a nyomorultakat, kihasználva a helyzetüket. Ócska kacatokat használtatsz különböző emberekkel és akinél kileheli a lelkét, holott 2 hónapja használja, azon bekasszírozod az árát. Fujj!
Én sem lakom albérletben, de hánynom kell tőled!
#6-os vagyok, semmiféle lehúzás nincs itt. Nem kötelező bútorozottan kivenni, de amennyiben az én bútoraimat szeretnék használni annak ennyi az ára.
Túl régóta vagyok én már része ennek az üzletágnak ahhoz, hogy bohócot csináljanak belőlem. Járkáltam bíróságra pont eleget az olyan ügyeskedők miatt akik rittyentettek milliós károkat de fizetni azt már nagyon nem akaródzott nekik. Keresték a kiskaput, keresték a megoldást. Most már nincs.
Közjegyző által hitelesített szerződés nélkül mind a két fél felülhet a szopórollerra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!