Miért mondják azt a nagyokosok, hogy az albérlet csóróknak való, amikor épp a csórók nem tudják megfizetni?
Előző vagyok
Azt lehagytam, hogy próbaidő után negyedéves prémium.
"Hat, nalunk az orszag ezen reszen konkretan gyarban, 3 muszakban 70 ezret keresnek az emberek, "
85 ezer a nettó minimálbér, 3 műszakban meg 100 fölött.
Szal neked aztán mindegy, mindenhol balek lennél.
Egyébként melyik gyárról van szó?
Nem tudom hol laksz 12-es, de regisztrálj a Profession.hu-ra, vagy a Jobinfo.hu-ra
( [link]
és válogathatsz az állások között, lakhelyedre vonatkozóan.
Én is ezekből szereztem munkát az ismerősömnek.
Amit írsz, az nem igaz! ... vagy ahogy írták előttem, balek vagy, hogy még a törvényes minimálbért sem keresed meg!
Sokan vannak Budapesten akik többet keresnek nálad. Ők ki tudják fizetni az albérletet.
Az albérlet nem szociális intézmény, piaci kereslet-kínálat határozza meg az árat.
Tehetsz-e róla hogy sokkal kevesebbet keresel mint az átlag? Igen.
Hogy ki kit nevez csórónak abban nagy a szórás.
Van akinek az a csóró aki albérletben lakik mert nincs pénze megvenni egy lakást.
"Nem azt irtam hogy en ennyit keresek, hanem hogy errefele ennyit keres az emberek tobbsege. Del-Alfold."
Jó, tehát kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!