Miért nem engedik a kutyát/macskát albérletbe?
Nem kell felár, hanem nagyon fontos, hogy a szerződésben benne legyen, hogy a kaució nem csak közüzemi számlákra, hanem kártérítésre is kiterjed.
Készíts képeket MINDENRŐL mielőtt valaki kiveszi és a kép hátulján írasd a bérlővel alá.
(Ajtók, ajtófélfák, parketta, ha adsz valami bútort, akkor azt is)
Utolsó: Nem értek egyet, igenis kell felár.
Egyrészt a felár miatt nem problémázhatnak, ha eleve beleszámolod ezt mikor kiadod a lakást akkor nem lesz később vita belőle, hogy visszajár-e a kaució vagy nem.
A kaució másrészt nem biztos, hogy fedezi az egész összeget és a további költségeket bírósági úton lehet csak behajtani. Másrészt a javítás, festés hetekig eltarthat miután kiköltöztek, így addig üresen áll a lakás, nem tudod kiadni ami szintén plusz költség.
Őszintén nem értem, hogy gondolod a felárat!
Fizessen több bérleti díjat egy kutyáért, vagy cicáért?
És ha nem keletkezik semmi kár, mert jól nevelt állata van, mint pl. nekünk?
Tartom, hogy a kaucióba kell ezt belefoglalni, vagy 1 hónappal több kauciót kérni az állat miatt, ami visszajár, ha nem okozott kárt.
De ezen nem fogunk összeveszni, te így gondolod, én másképp.
Utolsó!
Te ezt marhára nem akarod megérteni!
A kutya és a cica is LAKIK az adott helyen és ezt nem várhatod el ingyen!
(Ha az adott tulaj ezért nem számol fel külön díjat, az az ő magánügye.)
Nem viheted ingyen a vonaton, a repülőn, vagy a szállodába, apartmanba.
Miért gondolod, hogy egy bérelt lakásba ez ingyenes??!
Min.: 10 Euro/nap/ kisállat
20 kg feletti, meg nem jöhet.
Kapító??!
Én igyekeztem az előző hozzászólásom utolsó mondatával kulturáltan lezárni ezt a teljesen felesleges beszélgetést, de látom neked nem megy.
Szóval, ha nekem van egy macskám, akkor havi 90ezerrel fizessek többet?
1 Euró= cca. 300Ft, 10 Euró=3000Ft/nap, az havi viszonylatban 90-93ezerFt. csak a kisállat "lakbére"
Ne haragudj, de innentől kezdve nem tudlak komolyan venni, de nem vitatom a jogodat, a próbálkozásra, hogy ilyen feltételekkel add ki a lakásod!
Sok szerencsét!
Utolsó! Sajnos sötét vagy!
Neked a Whiskast is ingyen adják?! Igaz?!
Pl.:
Írottkő
Felárak:
Superior szoba felára: 2.000 Ft / szoba / éj
Egyágyas felár: 4.000 Ft / szoba / éj
Háziállat felára: 5.000 Ft / háziállat / éj
Az idegenforgalmi adót a csomagár nem tartalmazza, amely 18 éves kor felett 380 Ft/fő/éj.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!