Albérletbe macskát tartani? (Lent)
- először is meg kell kérdezned a tulajt,hogy tarthatsz-e macskát..Nem minden tulajdonos engedi meg(ahogy én sem engedem meg)
-Ha engedi,akkor csak arra kell figyelned,hogy az ablak ne legyen nyitva,de semmi baja nem lesz a macskának.
Ha a főbérlő engedi, semmi akadálya. Nekem is volt kettő mentett. Eleinte nyávoghat akár néhány napig is, de idővel megszokja.
Én nem bíznám a cicára, hogy kiurgik-esik vagy sem. Feltétlenül tegyél fel macskahálót az ablakra.
Én nem rég költöztem kertesből panelba, albérletbe. Otthon a cicám ki-be járhatott, sokat volt bent, de azért az udvaron is garázdálkodott. Költöztünk párommal, a macskám is hoztam, úgy voltam vele, hogyha nagyon szenved, akkor visszaviszem szüleimhez, de erre semmi okot nem adott. Nagyon jól érzi magát a cica, otthon is mindig be akart jönni.
A főbérlőt megkérdeztük, nem örült neki, de beleegyezett, természetesen, ha vállaljuk, hogy mi javítjuk a károkat, amit a macsek okoz. Eddig ilyen nem volt és a legtöbb bútor saját, úgyhogy ilyen szempontból jó.
Szerintem nyugodtan vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!