Miért akad ki bárki is, ha gyerekes embernek nem akarják kiadni a lakásukat a tulajdonosok?
5-os akkora baromsagokat hordott ossze hogy csak huledezek :)
Aruhitelt arura adnak, nem csak ugy a kezedbe....
Csok+lakashitelhez KELL onresz (most vettunk igy lakast)
Az ugyvedes reszt nem is kommentalom......
Huh hat kedves elottem iro, ne dolj be ennek a sok allatsagnak amit 5-os leirt, mert egyik nagyobb blodseg mint a masik.
11-nek
Hitel közvetítőnél dolgozok.
Volt akinek áruhitelt adtunk ki rokonának vásárolt megrendelésre és így jött össze a pénz.
Ügyvédet 4-et is tudok aki havi szinten több ilyen áll papírt ír, hogy nála van fix összeg...
10 -nek
Az a baj, hogy sok gyerekes egyszerűen nem fizeti a számlákat és kiköltözni sem hajlandó!
Én azért nem adom gyerekesnek soha többé, mert amikor 650ezerFt bérleti díj és rezsihátralékot halmozott fel a "bérlőm", azért nem tudtam 2 évig kitenni, mert két kiskorú gyerekkel lakta az ingatlanomat.
Részemről ennyi!
Ahogy írják, mindenki annak adja ki, akinek akarja tekintve hogy a saját tulajdona.
Ami a legnagyobb gond, egy gyerekre/gyerekes szülőre sokkal nehezebb hatást gyakorolni bármiben mint egy felnőtt emberre.
Nálunk a szomszédban szoktak pofázni meg bútort pakolni hajnal 3-kor. Elég átdörömbölni és befejezik, vagy lehet beszélni velük. De előtte újszülött volt, hát az egész este bőgött hangosan. Azzal mit tudok csinálni? Egész este én sem alszom, de nem mehetek át hogy szóljatok a gyerekre...
Oké utolsó, de a gyereksírás miben okoz kárt a lakásban? Vagy téged, mint bérbeadót, miben károsít meg?
Egyébként szerintem a jó szerződésen múlik a nagy része, például azon, hogy van-e befogadó nyilatkozat. Ha ugyanis a kisgyerekes bérlő tud ilyet felmutatni, akkor nemfizetés esetén ugyanúgy ki lehet rakni, mint azt, akinek nincs gyereke, hiszen papírt adott róla, hogy van hová mennie, nem az utcára kerül a gyerekkel.
A lakás leélése meg megint csak attól függ, miben egyezik meg a bérlő és a bérbeadó. Kifestve átvett lakást kifestve is kell visszaadni. Az esetleges károkra ott a kaució. Annyit kell kérni, amennyiből tényleg meg lehet csináltatni azokat a dolgokat, amiben kár keletkezhet.
Nálunk ez soha, se bérlőként, se bérbeadóként nem okozott még gondot. Teszem hozzá, nálunk az egyetemista bérlők sokkal jobban összegányolták a lakást, és ők csak annyit mondtak, hogy vonjuk le a kaucióból. Mondjuk erre is való a kaució, de amikor kisgyerekes bérlőink voltak, ott a szülők maguk kifestettek, mielőtt elmentek, így nekünk ezzel már nem kellett foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!