Miért akad ki bárki is, ha gyerekes embernek nem akarják kiadni a lakásukat a tulajdonosok?
szerintem az a probléma,hogy általánosítás van.
mi is albérletben élünk,most jön a második gyerek,de nem nevezném magunkat szegénynek,mind8g mindwnt időben kifizetünk,a lakást leparkettáztuk,kifestettük,ha valami elromlik akkor azt megjavìtatjuk,de a sok nemfizető miatt szìvunk mi is,mert szerettünk volna nagyobba költözni.
a hitelt "lazán" tudnánk fizetni,sőt sokkal kevesebbre jön ki,mint az albérlet ára,de hiába dolgozunk(ok én most nem,de gyerek előtt keményen)a megfelelő önrészt nem sikerült még összerakni.meg lesz az csak idő kell még hozzá.(nem,mi nem a 0ft önresszel allambácsi adja a szoszpoltot tipusu emberek vagyunk,szépen gyűjtőgetünk)
gondolom a háborgó anyukák épp azon a ponton vannak,hogy ők fizetnének,de nem adja ki nekik senki,az azért kétségbeejtő érzés lehet és a mai világban a saját lakás igenis a luxus dolgok közé tartozik
Mindig az anyagi problémákkal küzdök mennek albérletbe gyerekkel.
Nekem meg csak olyan gyerekes ismerősöm van albiban, aki már eladta a régi lakást, de még nem tud beköltözni az újba...
3-as-nak
Hitelt önrész nélkül is lehet felvenni...
Áruhitel + lakás hitel
szabad felhasználású + lakás hitel
Csók + államilag támogatott hitel
Ügyvéd által írt papír, hogy az ügyvédnél van 1 millió ezt az ügyvédek 20-30eft-ért megcsinálják.
Vagy a tulajdonossal megemelitek az árat és ott van a kezdő tőke...
4-es nek
Szerintem te vagy albérletben gyerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!