Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten hol lehet találni...

Budapesten hol lehet találni megfizethető árú albérletet, ami biztonságos környéken is van?

Figyelt kérdés
Illetve az mennyire igaz, hogy Pesten éjjel nem ajánlatos egyedül mászkálni? Csak néhány környékre igaz ez, vagy általában is?
2017. márc. 10. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, 3 éve lakom Pesten és eddig nemigen ért még attrocitás, pedig járkáltam/járkálok nem túl biztonságos környékeken is.

Nem kell folyton parázni és nem lesz semmi gáz.

2017. márc. 13. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mennyit vagy hajlandó rászánni, és milyen lakás érdekel. Hol dolgoznál, milyen nemű, alkatú, kiállású ember vagy stb. Engem pl nembántanak öltönyben sem a 8ban stb. Írj privátot és segítek ha gondolod.
2017. márc. 16. 07:49
 13/21 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, jelenleg egyedülálló, szóval azért kicsit más a szitu mint egy pasi számára :) egyébként nem tudom, mennyire reaális, 30 000 körüli áron találni egyszobás lakást, tűrhető környéken??

Amugy már több mint 3 éve külföldön élek, s azelőtt sem Magyarországon laktam (Felvidéken, ami azért nincs messze Mo.-tól), ezért sem vagyok annyira tisztában a budapesti helyzetekkel.

2017. márc. 16. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Egy szoba kezdődik 50000nél, nem egy lakás.

Abszolút irreális a 30000 sajnos.

Ennyiért talán falun találsz.

2017. márc. 16. 21:07
 15/21 A kérdező kommentje:
jaj most látom, hogy elirtam az árat, 90-et akartam irni, nem 30-at!!!
2017. márc. 17. 09:08
 16/21 anonim ***** válasza:

9: Világvárosban teljesen más körülmények vannak, mint vidéken.

Itt minden náció és minden társadalmi réteg együtt él, és az ismerőseid félnek ettől, pl. az araboktól vagy afrikaiaktól, vagy a részegektől, drogosoktól vagy a hajléktalanoktól, koldusoktól, de még a sima munkásszállón lakó munkásembert is félelmetesnek szokták mondani, mert nekik ez újdonság a korábbi életükhöz képest.

A közbiztonsággal semmi baj nincs, kiemelten jó a közbiztonság Budapesten.

Nehéz lesz a VIII. kerületet kiekrülni, mert majdnem minden országos és fővárosi intézményi és kulturális központ ott van.

A kerületbe lakni nemhogy nem mennének az emberek, de a lakás nm-árak 600 000 -1 millióig vannak, hatalmas a külföldi kereslet is, tavaly adtunk el lakást, csak külföldi érdeklődőnk volt japántól belgán át ausztrálig, nehéz volna ráfogni, hogy nem népszerű, vagy rossz.:)

És kiadni is 2-3000 Ft/nm-ért tudsz a Palotanegyedben és Középső-Józsefvárosban, Tisztviselőtelepen és a Stadionok környékén (ezek VIII. kerületi városrészek).

2017. máj. 23. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:

13: Rezsivel együtt 50 egy szoba nagyon jó helyen.

Mondjuk ha a XIX. kerületben keresel metró mellett (Metró mellett az mindig központi hely még), akkor 25-35 nm-es lakást találsz 40+rezsiért, de hát ha elkezded keresni, magad is meglátod.

És ezek mázliárak, percek alatt kivesznek egy lakást a hirdetés megjelenése után ennél többért is.

Szóval csak pénzzel a zsebedben állj neki!

2017. máj. 23. 22:38
 18/21 anonim ***** válasza:

15: Azért már a körúton belül is találsz udvari garzont.

2-3000 Ft/nm.

2017. máj. 23. 22:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Még azt megkérdezhetem, ha sose jártál Budapesten, mégis honnan gondolod, hogy a VIII. kerületet el kell kerülni? Ha ránézel a térképre, látszik, hogy a város közepe. Az gondolom, evidens, hogy minden településen a városközpont a legpreferáltabb.
2017. máj. 23. 22:41
 20/21 anonim ***** válasza:

# 19

Az persze, mint a sz@rnak közepe, a legbüdösebb:DDDDD

2017. máj. 24. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!