Budapesten hol lehet találni megfizethető árú albérletet, ami biztonságos környéken is van?
Hát nem tudom, 3 éve lakom Pesten és eddig nemigen ért még attrocitás, pedig járkáltam/járkálok nem túl biztonságos környékeken is.
Nem kell folyton parázni és nem lesz semmi gáz.
Nő vagyok, jelenleg egyedülálló, szóval azért kicsit más a szitu mint egy pasi számára :) egyébként nem tudom, mennyire reaális, 30 000 körüli áron találni egyszobás lakást, tűrhető környéken??
Amugy már több mint 3 éve külföldön élek, s azelőtt sem Magyarországon laktam (Felvidéken, ami azért nincs messze Mo.-tól), ezért sem vagyok annyira tisztában a budapesti helyzetekkel.
Egy szoba kezdődik 50000nél, nem egy lakás.
Abszolút irreális a 30000 sajnos.
Ennyiért talán falun találsz.
9: Világvárosban teljesen más körülmények vannak, mint vidéken.
Itt minden náció és minden társadalmi réteg együtt él, és az ismerőseid félnek ettől, pl. az araboktól vagy afrikaiaktól, vagy a részegektől, drogosoktól vagy a hajléktalanoktól, koldusoktól, de még a sima munkásszállón lakó munkásembert is félelmetesnek szokták mondani, mert nekik ez újdonság a korábbi életükhöz képest.
A közbiztonsággal semmi baj nincs, kiemelten jó a közbiztonság Budapesten.
Nehéz lesz a VIII. kerületet kiekrülni, mert majdnem minden országos és fővárosi intézményi és kulturális központ ott van.
A kerületbe lakni nemhogy nem mennének az emberek, de a lakás nm-árak 600 000 -1 millióig vannak, hatalmas a külföldi kereslet is, tavaly adtunk el lakást, csak külföldi érdeklődőnk volt japántól belgán át ausztrálig, nehéz volna ráfogni, hogy nem népszerű, vagy rossz.:)
És kiadni is 2-3000 Ft/nm-ért tudsz a Palotanegyedben és Középső-Józsefvárosban, Tisztviselőtelepen és a Stadionok környékén (ezek VIII. kerületi városrészek).
13: Rezsivel együtt 50 egy szoba nagyon jó helyen.
Mondjuk ha a XIX. kerületben keresel metró mellett (Metró mellett az mindig központi hely még), akkor 25-35 nm-es lakást találsz 40+rezsiért, de hát ha elkezded keresni, magad is meglátod.
És ezek mázliárak, percek alatt kivesznek egy lakást a hirdetés megjelenése után ennél többért is.
Szóval csak pénzzel a zsebedben állj neki!
15: Azért már a körúton belül is találsz udvari garzont.
2-3000 Ft/nm.
# 19
Az persze, mint a sz@rnak közepe, a legbüdösebb:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!