Milyen megoldás van erre a helyzetre?
Az albérletben nagyon tömény, dohos, csípős, penészes?! szag van. Nem tudom pontosan. De annyira rossz, hogy könnyezik a szemem, hányingerem van, szédülök. Ki tudja, nem-e valamilyen gáz. Van valakinek valamilyen ötlete? A tulajnak szóltam még a múltkor, azóta sem érdekli, szóval én fizettem a villanyszerelő csekkolását is. A konnektor környékéről jöttek a szagok, néha érezhető volt, néha nem, viszont a villanyszerelőt, vagy valaki másat áthívtam, akkor épp nem lehetett érezni, így nemt udták megállapítani.
Nem tudom, mi ez a szag, de borzasztó, és napról napra rosszabb. Mit tegyek? Nm tudok sehová sem menni, és legkésőbb csak december végén költözhetek
Annyit tudsz tenni hogy hívsz gázszerelőt vagy villanyszerelőt hogy nézze meg, de ezt a tulajnak kéne fizetni (persze csak ha jogosan hívod ki).
Ha a tulajt nem érdekli akkor viszont nem tudsz mit csinálni, vagy elviseled vagy elköltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!