Mennyi pénzből jövűnk ki rezsi kaja stb?
Most jo anyagi helyzetbe leszünk 3 éve vagyunk együtt a párommal és elszeretnénk költőzni a szüleitől mert már nagyon sok amit csinálnak kb . 300-350 ezer fog bejönni egy honapba nekünk de az anyja fejbe már elköltöte az egész pénzünket.....
Igy hát költözünk
az albérlet máregvan
25 ezer + rezsi gáz fütéses mennyi pénz fog elmenni kb a rezsire ? (Nem.akarok megvagyni télen) és kb a kajára?;és szerintetek mennyit tudunk férre rakni havi szinten ???
Igazábol házat akartunk venni mert 1,5 éven belül tudnánk de én már nem tudom kibirni ezt.idegileg....
Részemről sem leszólás, sem beszólás nem volt.
A kérdésből az jött le, hogy nem értenek a pénzhez.
Majd megtanulják.
Igen, mi is így kezdtük, ezért beszélek tapasztalatból.
Az első fizetéseknél semmit nem kell visszafogni, nem azért dolgoznak, hogy szűkölködjenek.
Én főleg a kaját nem fognám vissza. Igenis egyenek normális, minőségi kajákat, nem a legolcsóbb szrokat.
Inkább a ruházaton lehet fogni, meg persze 200 ezres lapostévé sem kell egyből.
Nem volt a hozzászólásokban semmi rosszindulat, legalábbis az enyémben nem.
Ha már értene a dologhoz, akkor tudná, otthon mennyi volt a fűtés, a villanyszámla, és átgondolná, hogy a fűtés akkor sem kevesebb, ha 2 ember vagy ha 4 ember van a lakásban. (gáz, fa, villanyfűtések, panel, tégla, könnyűszerkezetes házak között lehet különbség, de akkor is tudná, hogy a fűtés havi 5 ezer vagy 50 ezer.)
a villanyról is tudná, hogy ha 3 emberre mondjuk 10 ezret fizettek, akkor 2 emberre sem 1200 ft lesz a villanyszámla.
ezzel is lehet kalkulálni, mert a hűtő, tv, egyéb berendezések ugyanannyit fogyasztanak, ha többen nézik.
a víz kicsit más téma, az valamennyit csökken, de nem fog felére csökkenni egy 1 személyes háztartásba sem, mert a fürdésre elhasznált víz tényleg feleannyi, de a mosogatás, mosás már nem így működik.
szóval én írtam irányszámokat, ennél többet nem segíthettem, és ebben tényleg nem volt semmi rosszindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!