26 an megtudjuk felvette e, menjek már 26 an lakasokat nezni masok is mennek vagy csak utana? Mivel felmennek a pontvaro bulira este es akkor előtte néznék vagy csak szerdán? Mikor hirdetnek lakast szeptembertől?
igen, menj nézni, de nem úgy kell, hogy majd szeptembertől kiveszem. ha engedik, hogy szeptembertől vedd ki, akkor is le kell tenni a kauciót (két havi bérleti díj általában) és szerződést köttök. Ha beleegyezik ebbe, akkor egy hónapot veszít rajtad + egy havi rezsit, szóval necces. Én nem tartogatom senkinek a saját bérbeadandó lakásomat, mert nem tehetem meg.
Mi annak idején (10 éve) úgy csináltuk, hogy augusztustól vettük ki a lakást, mert gólyatábor, ilyesmik Bp-en voltak, kellett amúgy is a lakás.
4: mit jelent a lakható? vidékiként annak idején (és balgán) nekem csak a belváros létezett Budapesten, ha ezt érted lakhatónak, akkor valószínűleg nincs.
újpesten pl. találsz simán egy 30 nm-eset 70+rezsiért.
Attól függ, hogy Bp melyik részén akarsz bérelni. A belvárosban nincs 100 alatt. Külsőbb kerületekben
van. Azért javaslom, hogy fogd a térképet és a telefont, aztán tájékozódjál. Van még rá egy napod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!