Mi a leggyorsabb idő, ami alatt el lehet költözni otthonról?
Figyelt kérdés
Úgy értem ilyenkor van egy kaució,illetve albit találni......Mennyi kezdő tőkére van szükség ilyenkor?Segítenétek nekem pontosan,hogy ez hogy működik?2016. márc. 30. 22:28
11/15 anonim válasza:
60 ezerft/hó lakbér + rezsi . + 2-3 hónap kaukcio .tehát ugy elsőre ugy 180 ezer ft kell kifizetned .
12/15 anonim válasza:
Nagykanizsán élek. Másfél szobás albiban.
25ezer az albim + 20ezer a közös költség. Amikor költöztem 75ezret kellett adnom a tulajnak + az az havi közöst. Összesen 95 ezret. 2havi kauciót kért + az első havi lakbért.
Rengeteg albérletet megnéztem. Volt ahol 3 + 1 havi kauciót kértek. A kaució mértékét a főbérlő határozza meg.
13/15 anonim válasza:
Pesten tényleg drágább a dolog. Szobát szerintem 50 körül kapsz (rezsivel együtt), kis lakást 80 körül (+rezsi), + 2 havi kaucció. Ezek minimumok. Vannak 120 (+ rezsiért) is kislakások.
14/15 anonim válasza:
Ha megvan a pènz akkor kb 1 hèt mire találsz jót (mi egyet kinèztunk,megnèztuk,kivettuk). Ott helyben le is tudjátok papirozni es a tulaj mondja mikor koltozhetsz
15/15 anonim válasza:
Attól függ melyik városban keresel albit, mik az igényeid és mennyi pénzt tudsz rászánni. Budapesten nagyon el vannak szállva az árak. 50ezer Ft-nál kezdődik egy szoba a külvárosban. Belvárosban ha kitartó vagy 80-90-ért már lehet találni egy, nagy szerencsével másfél szobás bérleményt. A kaució általában 2 vagy 3 havi, ami visszajár, ha nincs tartozásod, vagy nem tettél kárt a lakásban. Nehezebb albit találni, ha háziállatod vagy gyereked van, sőt sok helyet azt is megszabják, hogy milyen nemű bérlőt keresnek. Nagyon sok a kamuhirdetés. Ha közlik, hogy menj be egy irodába és fizess x ezer Ft-ot, hogy címeket adjanak, akkor az átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!