Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyit számít egy albérletnél...

Mennyit számít egy albérletnél, hogy van-e mosogatógép?

Figyelt kérdés
Van egy jó kis lakásunk Észak-Pesten, irodaházakhoz közel, jó infrastruktúrával, tízéves házban, csakhogy nincs benne mosogatógép. Mennyire szempont ez manapság az albérletet keresőknél?
2016. febr. 23. 23:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó!

Ne gyere ide jogászkodni, ha amúgy a leghaloványabb fogalmad sincsen az "albérletkiadás világáról"!

A te kis szerződéses papírjaiddal meg max. majd kitörölni lehet...

Nektek a jogi egyetemen semmit sem tanítanak a "való életről" azon kívül, hogy hogyan húzzátok le majd a hozzátok fordulókat.

De segítek egy kis olvasnivalóval:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb...stb...

2016. febr. 25. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

11-es:

a 10-es korrekt választ adott, jogilag valóban úgy van.

Amint ír albérlő-bérlő dologról az is igaz.

Az is igaz amit írsz, hogy a mostani magyar valóság az, hogy a bérlők szeretnek kitolni, lehúzni, kárt okozni a tulajdonosnak, tapasztalatból tudom. 23 éves, 50kg-os vékony lány kúrta szét a lakásom 2 hónap ott lakás alatt, a kaució nem fedezte a kárt.

Sokáig béreltem. 1 éve vettem lakást, amit kiadtam, korrekt módon, rugalmasan, hiszen tudtam, milyen bérletben lakni stb. Mégis mind2 bérlőm, akik voltak mostanáig, kitoltak velem és kárt okoztak. Más ismerőseimnek és barátaimnak is hasonló a tapasztalatuk: mostanában a bérlők nagyon rossz irányba változtak. Már nem adom ki senkinek. A lakást eladom, pénzt másba fektetem. Szerencsére a mostani ingatlanhelyzet miatt jól tudom majd eladni, nem fogok bukni rajta. A bérlőknek sem lesz jó, mert a köv. tulaj nem biztos, hogy kiadja, így kevesebb kiadó lakás lesz a piacon, vagy ha kiadja, valszeg nem lesz annyira rugalmas és toleráns mint én voltam.

2016. febr. 25. 11:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Amúgy a lakás 1+2 félszobás, jó állapotú, sok előnye van, de azért a luxustól messze van. Egy jobbfajta átlaglakás.

Azt hiszem, egyelőre nem veszünk mosogatógépet. :)

2016. febr. 27. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!