Mennyit számít egy albérletnél, hogy van-e mosogatógép?
Hát én semmi pénzért nem költöznék olyan lakásba, ahol nincs mosogatógép.
Bizonyos szintű lakásnál szerintem ma már alapfelszerelés.
Nekem nem kéne. Egyedül élek, alig vagyok itthon. Napi 2 tányér miatt nem indítom be, koszos edényeket meg nem tárolok.
Nagyobb lakásban viszont előnyös annak, aki akar kicsit többet fizetni.
Miután nagy a valószínűsége, hogy nem az "angol kisasszonyoknak" fogod kiadni, ezért ez egy teljesen felesleges dolog.
(Egyel kevesebb dolgot fognak ellopni, és/vagy tönkretenni.)
Nem fontos szerintem. Vagyis, nem ezért fogják nem kivenni vagy kivenni a lakást.
A miénk teljesen gépesített volt, mikor kiadtuk. De olyan szinten, hogy mosogatógép, vasaló, meg pirító, tévé, dvd lejátszó...de csak azért, mert összeköltöztünk a későbbi férjemmel és ugye mindenből volt kettő, szívesen odaadtuk kidobás helyett. :)
Egyáltalán senkit nem érdekelt, ami fontos volt nekik: mosógép és hűtő, a többit tudtak volna ők hozni.
Kis egyéb info :) Egy jogi kifejezés tévesen maradt meg kedves hazánkban. Ez az 'albérlet' szó használata. Az albérlet azt jelenti hogy egy bérlőtől tovább béreli valaki és ő az albérlő. De ma már ritka hogy valaki szobát bérel mint albérlő a bérlőtől vagy, hogy bérelt lakást bérelne ki. Így felteszem mint az szokott lenni mostanság egy sima normál kiadó lakás bérlés céljára, ezt bérlő veszi majd ki. (Nem albérlő.)
Másik:
"Miután nagy a valószínűsége, hogy nem az "angol kisasszonyoknak" fogod kiadni, ezért ez egy teljesen felesleges dolog.
(Egyel kevesebb dolgot fognak ellopni, és/vagy tönkretenni.)"
A bérleti jogok úgy szólnak, hogy a bérlő köteles kifizetni amit tönkretesz vagy a javíttatását, cseréjét saját költségén megoldani. A módszer már egyéni megállapodás kérdése. A bérleti szerződésbe mindent bele kell foglalni ami védi mindkét felet. A bérlőt a bérbe adótól és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!