Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha egy albérlet bútorzott, a...

Ha egy albérlet bútorzott, a képeken is úgy van, akkor minden esetbe azt jelenti hogy azok a bútorok ott kell hogy legyenek?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetésbe látni leirják hogy bútorzott meg berendezett, meg képeken is látni. de ha én úgy akarom hogy a saját bútoraim legyenek, tehát minden ami nem az enyém ki kerüljön onnan, szőnyeg meg ilyenek, hogy a saját dolgaim legyenek, saját elrendezéssel kialakitva ahogy én akarom, lehet olyat ?
2016. febr. 23. 15:17
1 2 3
 11/23 xswerdy ***** válasza:
100%

Egyszer belementem, hogy elvigye a bérlő a bútoraim nagy részét (ő szállította, és vállalta a raktározást), de soha többet. Szerintem jobban sérül a bútor az oda-vissza szállítással, meg a garázsban tárolással, ahol tiszta macskaszőr lett, mintha ott vana lakásban, normál használat mellett.

Amúgy azt szokták mondani, hogy aki a saját bútorával jön, az megbízhetóbb, hosszabb távú bérlő lesz, így ha alapvetően üres a lakás, akkor érdemes olyan bérlőt keresni, akinek üresen kell.

2016. febr. 23. 16:28
 12/23 A kérdező kommentje:

Jó hát akkor tényleg tulaj függő.. mondjuk nem értem miért kell azon berágni, hozzá se kell érnie a bútorhoz, semmi különösebb dolga nem lenne hogy ő emelgesse, vannak erre specializálódott markáns emberkék, ez csak rugalmasság kérdése, na és ha én megtudnám oldani a tárolását ? még ha kell hetente is küldök képet neki hogy megnyugodjon hogy egybe vannak.

Na de ha maradnak a bútorok, elmozditani sem lehet ? mondjuk kedvem szerint berendezni ? ha van egy nagyobb bútor darabom, ami pont nem fér el mer ott van a falon mondjuk egy virágtaró polc, vagy egy másik meglévő bútor, és mondjuk csak 30 centi kéne, akkor már nem tehetem be a bútoromat ?

2016. febr. 23. 16:36
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A bútorokat úgy rendezed, ahogy akarod.
2016. febr. 23. 16:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Tologatni lehet, falba fúrni - ez már megbeszélés kérdése.
2016. febr. 23. 16:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Jólvan, csak azért kérdeztem mert még nem voltam ilyen helyzetbe, de már lassan ott tartok hogy muszáj lesz saját életet kezdeni. Persze nyilván ésszerü keretek közt biztos meglehet oldani dolgokat. Köszi a Válaszokat!
2016. febr. 23. 16:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Na és a Tvkábel, interet bekötést, azt hogy oldják meg, mobilnet ? van rá lehetőség hogy ne kelljen fúrni ? mondjuk olyanra gondolok amit szolgáltató biztosit hogy tv telefon internet csomag. vagy engedni szokták általában ? vagy ahol mondjuk már van eleve tv kábel, arra csak egy ilyen szolgáltató által adott átalakitót kell kötni és megy is ?
2016. febr. 23. 16:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Tulajtól megkérded melyik cég lefedettsége van, és bekötteted. Nálam már volt bekötve net egy ideig, csak előző tulaj kikötte, tehát kábelek megvoltak, kötöttem új szerződést, kijöttek, megcsinálták, ennyi.
2016. febr. 23. 16:49
 18/23 A kérdező kommentje:
Ahha. Na és a dohányzás mennyire megengedett ha van erkély ? de amúgy meg napi szellőztetés is lenne ? vagy ez is tulajtól függ ?
2016. febr. 23. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Tulajtól függ.
2016. febr. 23. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Net/kabeltv bekotesert altalaban lehet furni. Cigizni az esetek tobbsegeben lakason belul nem lehet, nehanynal meg az erkelyen is megtiltjak.
2016. febr. 23. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!