Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha egy albérlet bútorzott, a...

Ha egy albérlet bútorzott, a képeken is úgy van, akkor minden esetbe azt jelenti hogy azok a bútorok ott kell hogy legyenek?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetésbe látni leirják hogy bútorzott meg berendezett, meg képeken is látni. de ha én úgy akarom hogy a saját bútoraim legyenek, tehát minden ami nem az enyém ki kerüljön onnan, szőnyeg meg ilyenek, hogy a saját dolgaim legyenek, saját elrendezéssel kialakitva ahogy én akarom, lehet olyat ?
2016. febr. 23. 15:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Akkor miért nem keresel bútorozatlant? A tulajdonos nyilván nem könnyen tudja a saját bútorait máshol elhelyezni, tárolni, és kidobni sem fogja a kedvedért.
2016. febr. 23. 15:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindent a tulajjal kell megbeszélned, valaki engedi, valaki nem.
2016. febr. 23. 15:48
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, keress eleve butorozatlant, mert a kedvedert kevesen uritik ki a lakast.
2016. febr. 23. 15:54
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha egyébként tetszik a lakás, akkor kérdezz rá mindenképpen, mert pl. nálunk meg tudta oldani a tulaj a bútorok elszállítását. De valóban, lehet, hogy valakinek ez macera és nem teszi meg.
2016. febr. 23. 16:11
 5/23 A kérdező kommentje:
Igaz, meg lehet kérdezni, ez eszembe sem jutott. Viszont szerintem nem lenne akkora nagy dolog ki vitetni a bútorokat, szerintem ez is úgy megoldható hogy közös fizetéssel mondjuk költöztetőt hivni, felét én felét ő állja, aztán az már az ő dolga hogy mit kezd vele
2016. febr. 23. 16:14
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel el vagy tévedve :) ha bútorozottan adja ki, egyáltalán nem így van, hogy nem nagy dolog elvittetni. Semmire se kötelezheted, hogy elvigye a bútorokat.
2016. febr. 23. 16:18
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs, de egy lakásnyi bútortól megválni nem olyan egyszerű. Mi van, ha nincs helye, ahol tárolja? Eladni meg idő, macera, és lehet, hogy nem is akarja, mert szüksége lehet még rá.

Arról nem is beszélve, hogy ha te esetleg elköltözöl, akkor bútorozott lakásként jobban ki tudja adni, mint bútorozatlanul, vagy fizessen megint a bebútorozásra?

2016. febr. 23. 16:18
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

"aztán az már az ő dolga hogy mit kezd vele"

Mini raktarhelyet berelni 10-25 ezer per ho, ezt rendszeresen kifizetned neki?

2016. febr. 23. 16:21
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent jelenleg (BP-n legalabbis) nagyon nincsenek raszorulva a tulajok arra, hogy barmit megtegyenek, csak talaljanak alberlot, es a legtobben butorozott lakast keresnek, szoval hatranyban vagy. De kerdezni a hirdetot er.
2016. febr. 23. 16:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, te nem vagy teljesen magadnál. Ha te nem tudsz neki helyet biztosítani, akkor mégis hová vigye? Tegye zsebre? Helyezze el a konyhaszekrény alsó fiókjában?

Ezeknek a bútoroknak hely kell, elkótyavetyélni viszont nem mindenki akarja a használt bútort. Másnak lehet, hogy éppen bútorozva kellene a lakás, új bútort venni, ha te pár hónap múlva megunod az ottlétet, nem olcsó mulatság. Emellett ott vannak a gépek, tévé, hűtő, mosógép, mosogatógép stb.

2016. febr. 23. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!