Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Fiúk, átadnátok a lakásotokat/...

Fiúk, átadnátok a lakásotokat/albérleteteket egy domináns lánynak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy lány fel ad egy hirdetést azzal, hogy albérletet vagy kiadó szobát keres ingyen. Ha beköltözik hozzátok, akkor ki kellene őt szolgálnotok, ti dolgotok lenne a ház vezetése és a megtenni neki bármit, amit mond.

A lány nem szexel veletek és nem is közledik hozzátok semmilyen értelemben.

Benne lennétek?

2015. nov. 21. 16:55
1 2 3
 21/30 gomzoli ***** válasza:
59%

A felsőbbrendűségről szólnék pár szót.

Ha valaki elég intelligens ahhoz, hogy az általa ellenfélnek tartott másik fölé tudjon kerekedni, akkor az az illető megpróbálja túlszárnyalni az ellenfelet, így bizonyítva a saját fölényét.

A kis pitiáner akarnok, aki semmivel sem jobb vagy többet érő az ellenfelénél, az úgy próbál a másik fölé taposni, hogy az ellenfelét alacsonyítja le a saját szintjére, vagy az alá.

Elég egyértelmű, hogy megértsd, ugye, ó kegyelmes asszonyom?

2015. nov. 22. 18:11
 22/30 anonim válasza:
56%

Lehet furcsán hangzik, de sok férfi vágyik ilyenre.

Nincs ebben semmi rossz, ha mind a két fél vágyik erre.

Azonban azt gondolom, hogy sokan összekeverik a vágyat a valósággal.

Én úgy gondolom, hogy a valóságban csak kevés nő tudja megadni egy sub férfinak azt a folyamatos motivációt (főleg szex nélkül) ami miatt állandóan az úja köré tudja csavarni.

Kérdező: Te ezt, hogy csinálod?

2015. nov. 22. 19:51
 23/30 A kérdező kommentje:

gomzoli :

Köszi, de tisztában vagyok vele, hogy a férfiak kívánnak. :)

Nem tartom ellenfélnek a férfiakat, szeretem őket. De ettől még a női felsőbbrendűségben hiszek. :)

Nem alacsonyítom le a férfiakat, az erre fogékony férfiak számára természetes, hogy behódolnak. Számomra pedig az a természetes, hogy uralkodom. ;)

Egyébként irigységet érzek a szavaidból. Kire vagy irigy, a férfira, aki még cselédként is boldogabb lesz nálad, vagy rám? :)

# 22:

Ebben a formátumban még nem próbáltam, kiderül, hogy megy majd. :)

Az erényöv is felmerült bennem, mint motiváló eszköz, de nem kényszerítek rá senkire semmit...nagyon. :)

2015. nov. 22. 20:06
 24/30 anonim válasza:
36%

Kíváncsi vagyok, hogy képzeled?

Én irigy vagyok. Nem rád inkább arra férfira kit így el tudsz bűvölni.

Az erényöv elég motiválóan hangzik :)

Vannak még ilyen ötleteid?

2015. nov. 22. 21:27
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy :)

A sok aberrált meg itt élvezkedik, ha nem vetted volna észre :D

2015. nov. 23. 01:52
 26/30 gomzoli ***** válasza:
100%

Vegigolvastam az eddig irottakat, es nem tudtam rajonni, hol akadhadtal olyan szavakra, amik irigyseget sugallnak.

Ellenerzest biztosan felfedezhettel, de irigyseget nem. Nemtöl függetlenül visszataszitonak tartom, ha egy ember a masikkal megalazoan banik, szolgakent lealacsonyitva. Legyen az akar egy macho trofeagyüjtö, akar egy ilyen kis "Lady domina".

Biztos van aki erre gerjed, ahogy vannak, akik lehugyozzak egymast, sz@rt esznek vagy allatokat kefelnek, esetleg csupan epp egy gumibabat. Szivük joga, ha ez kell a boldogsagukhoz, es ezzel masoknak nem artanak.

De ettöl meg EN miert lennek irigy egy ilyen emberre?

2015. nov. 23. 02:04
 27/30 anonim válasza:
56%

Én benne lennék! Nem bánnám, hogy nincs viszonzás, tenném, amit parancsolsz!

Írtam privátot!

2015. nov. 23. 10:20
 28/30 anonim válasza:

Egész biztos, hogy találnál ilyen férfit. Nem fiút, férfit. Itt, ezen az oldalon nem hiszem hogy nagy eséllyel találsz.

Nem nagyon értem miért itt kérdezed a népet. Erre az oldalra mindenfélét ide fúj a szél, a többségnek fogalma sincs erről az egészről. Látszik nagyon...

Ha tényleg ez az elképzelésed, és nem totál kezdő vagy, akkor tudod, hogy ez neked is feladat. Egy kívülállónak a te szereped tűnhet az egyszerűbbnek vagy a könnyebbnek, az élvezetesebbnek, de mivel te irányítasz, a te kezedben van az egész, tőled függ, hogy mennyire izgalmas a dolog, és hogy mennyire lehet hosszú távon folytatni.

Ha megadod annak a férfinak azt az örömöt, hogy minden nap kap új feladatot, szolgálhat egy szép nőt, a kedvére tehet, és még látja is rajtad hogy ezt mennyire élvezed... Akkor sokáig jó lesz nektek :)

2015. nov. 23. 19:53
 29/30 anonim válasza:

Igen, ez a domináns félnek is egy óriási feladat.

Nagy fantázia kell hozzá.

2015. nov. 23. 20:00
 30/30 anonim válasza:

Fiúk!

Ti hogy képzeltek egy ilyet?

Hogy telne a minden napotok?

Mi az ami még belefér mi az ami nem?

2015. nov. 23. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!