Ha a megjelent személynek nem akarjátok kiadni a lakásotokat, mit mondtok neki?
Figyelt kérdés
tehát,ha jönnek az albérlet felől érdeklődni,és az ember vagy emberek ránézésre se szimpatikusak,akármi miatt,akkor mit mondanátok,hogy ne legyen kellemetlen megmagyarázni,hogy miért is nem akarjátok neki kiadni a lakást?2012. szept. 24. 18:05
1/7 anonim válasza:
Én voltam már ilyen helyzetben, én alapból mindenkinek aki telefonon érdeklődött azt mondtam hogy nézze meg aztán megbeszéljük a dolgot. Nekem két olyan ember volt aki ránézésre sem volt szimpatikus nekik azt mondtam hogy akkor majd párnap múlva értesítem őket mert több érdeklődöm is van és nyilván annak adom ki akivel a legjobb üzletet tudom megkötni. Persze már akkor elkönyveltem hogy neki biztos hogy nem fogom kiadni de így jobb volt, és amikor hívtam hogy mi a helyzet akkor elmondtam hogy már kiadtam másnak egy rokonnak mert azonnal kellett neki a hely és megértették.
2/7 tetro válasza:
Mondj valami horror árat. Hogy igen, ennyi az albérleti díj, de ezen felül, ha bútorokkal akarják akkor még egyszer ennyi, a közös költség havi ötven, a fűtés meg télen legalább százezer...
3/7 anonim válasza:
Mond azt,hogy aki előtte volt azzal megegyeztél.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek!
Én is arra gondoltam,hogy majd hívom,mert még vannak jelentkezők!
És ha felhív hogy mi van a lakással?Én azt mondom,hogy kiadtam másnak vagy igen,egy rokonnak kellett azonnal,közben persze nem,mert folyamatosan hirdetem,ez olyan ciki!
2012. szept. 24. 19:32
5/7 anonim válasza:
Ciki? egy idegen előtt? Kit érdekel?
6/7 Építész válasza:
"Köszönöm az érdeklődést, de önnek nem akarom kiadni a lakást."
Nem fog lelőni és nem fog újra előjönni. Kb 20 mp alatt elintézhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!