Fiúk, átadnátok a lakásotokat/albérleteteket egy domináns lánynak?
Tegyük fel, hogy egy lány fel ad egy hirdetést azzal, hogy albérletet vagy kiadó szobát keres ingyen. Ha beköltözik hozzátok, akkor ki kellene őt szolgálnotok, ti dolgotok lenne a ház vezetése és a megtenni neki bármit, amit mond.
A lány nem szexel veletek és nem is közledik hozzátok semmilyen értelemben.
Benne lennétek?
Szerintem inkább realisták az érdekedben. Amolyan durva kedvesség, de biztosan érted, te domináns lány :D
Azt azért megjegyezném, hogy az eltartottság nem dominanciát ad, hanem szánalmat. Senkit sem fogad el úr/úrnő vagy szolga szerepben senki alanyi jogon. Főleg nem albérletben...
Esetleg próbáld meg az ellenkezőjét. Ha valaki befogad, megteszel neki bármit. Van egy enyhe prostitúció jellege, de ezerszer hamarabb találsz befogadót.
Ez nem frusztráltság kérdése.
Egyszerűen te nem fogod fel a lényeget.
Ismerek olyan férfit aki domiához jár. Sikeres, jól kereső férfi, és nagyon szép felesége van. De időnként kell neki, hogy a domina akihez jár elmenjen a legvégsőkig, hogy megalázzák.
Elmondta, hogy havonta egyszer jár a felesége beleegyezésével, mert a napi életben ő a férfi a domináns másokkal szemben. A munkában is keményen érvényesül, ahogy otthon is inkább ő a Férfi.
De neki sem kell a minden napi megalázás, mert nem erről szól az egész.
Gondolkodj már. Ha valaki minden nap non-stop megalázva lenne, ki kellene szolgálni a domináns felet, akkor elveszi a varázsát annak amit eddig élvezet.
Magyarán kiég.
Szóval nem fogsz találni egy ostoba embert sem akinél ingyen laksz, használod az áramot, vizet, és még ki is szolgáljon..
Főleg úgy, hogy te soha nem voltál domina. Azt sem tudom mi ez az egész-
1. Van lakásom, munkám, és képzeld, még diplomám is. Durva, hogy a nők manapság még erre is képesek, nem? :)
2. A lakásodba nem azért mennék ingyen, mert nincs havi 100 ezrem egy albérletre, hanem mert el akarom venni azt, ami a tied. Nem üzletelek, elveszek. Már ha van mit elvenni. Ha egyszobás garzonban nyomorogsz, akkor te jössz hozzám.
3. Nem azért nem takarítok, mert nem tudnék, hanem azért, mert megtehetem, hogy cselédet csinálok egy szubmisszív férfiból. És élvezem. :)
4. Voltam már domina - ugyan nem hivatásból, mivel van rendes munkám. Hanem párkapcsolatban. De ott is én hoztam a szabályokat.
5. Tematikus oldalon is keresgélhetnék, de egyrészt érdekeltek a reakciók, másrészt olyan férfit keresek, aki még nem volt száz másik domináns nő lábtörlője.
Tetszik amit leírtál. Én még senki lábtörlője nem voltam, de a te hozzáállásod szexi. :) Neked lennék.
26/F
Köszönöm mindenkinek, aki írt. Mindenkinek vissza fogok írni, bár nagyon sok privátot kaptam. Többet egyelőre nem kérek.
gombzoli: Nem mindenkinek való ez. Nevezheted perverziónak, de amint látod, sok férfit érdekel.
És nem áll szándékomban a női egyenlőségért harcolni, én a női felsőbbrendűségben hiszek és eszerint élek. :)
Na ja, erre mondják, hogy minden zsák megtalálja a maga foltját. Ha te így érzed jól magad... vagy felsőbbrendűnek...
Azt, hogy "sok" férfit ez érdekel, vagy hogy ezt jónak találnák, erősen kétlem. Ha kapsz is 10 érdeklődő üzenetet, abban biztos lehetsz, hogy 10-ből 10 csak abban reménykedik, hogy a végén becserkészi neked a lompost.
Ha ezt nem hiszed, próbáld meg magad "hirdetni" úgy mintha 57 éves és 88 kilós szipirtyó lennél. Kíváncsivá tenne, hányan ajánlkoznának neked az általad elvárt szánalmas szerepjátékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!