Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van itt olyan aki már lakoltat...

Van itt olyan aki már lakoltatta ki a nem fizető bérlőit?

Figyelt kérdés

A kilakoltatást úgy értem, hogy összecsomagolás, zárcsere...

Hova vittétek a cuccait?

Nem tartottatok attól hogy hazajön miközben pakoltok és rendőrt hív rátok?

Bármi más tapasztalat?

Tudom én hogy birtokháborítást fogunk elkövetni, de már fél éve nem fizet és nem hajlandó elköltözni, szóval ha feljelent, bevállaljuk.

2015. okt. 27. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Én még nem lakoltattam ki senkit, de kérdés, hogy be van-e oda jelentve?

Ha nincs,akkor hiába hív rendőrt, elég a zárcsere és kidobni a cuccait az ajtó elé.

Ügyvédet nem kérdeztél? Van vmi olyan h a cuccaid eladhatod a költségek összegéig, nem?

2015. okt. 27. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
A mi szerződésünkben is benne van, hogy a cuccait "lefoglalhatom" ha nem fizet. Gondolom fél év alatt jó sok tartozás felgyűlt.
2015. okt. 28. 07:46
 3/9 anonim ***** válasza:
ha te vagy a tulaj, akkor simán kijelentheted, utána meg dobd ki. de egy ügyvédi tanácsra én költenék ilyenkor
2015. okt. 28. 07:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem dobhatom ki simán, lakáskiürítési pert kellene indítanom, ami minimum 1,5 év, de ha cseles és nem jelenik meg a tárgyalásokon, húzza az időt, az is lehet, hogy 5. Kerek perec meg is mondta hogy ez a célja.... Jártunk ügyvédnél, tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel, pont azért szeretnénk ezt a megoldást választani.
2015. okt. 28. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
kapcsoltasd ki a villanyt, vizet, vagy rakasd át feltöltőkártyásra -villanynál biztosan van ilyen.
2015. okt. 29. 10:04
 6/9 anonim válasza:

Hova vittétek a cuccait? >> kuka

Nem tartottatok attól hogy hazajön miközben pakoltok és rendőrt hív rátok? >> nem

Bármi más tapasztalat? >> baseball ütő, szablya, vagy valami hasonló jó ha van kéznél, ha idegeskedik a csávó, le lehessen csapni.

Tudom én hogy birtokháborítást fogunk elkövetni, de már fél éve nem fizet és nem hajlandó elköltözni, szóval ha feljelent, bevállaljuk. >> a saját birtokodat nem tudod háborítani. Ha nem fizet, semmi keresnivalója ott.

2015. okt. 31. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt!
2015. okt. 31. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok, drukkolunk h minden rendben menjen:)
2015. okt. 31. 18:22
 9/9 xswerdy ***** válasza:

a bejelentkezésnek semmi jelentősége. Kényszerkijelentés van, akkor tudsz vele élni, ha már elköltözött. Az önkormányzattól kijönnek, megkérdezik a szomszédokat, hogy tényleg elköltözött-e. Tehát ha jogcím nélkül lakik is bent, nem tudod kijelenteni. De amúgy semmi plusz joga nincs bent lenni attól, hogy be van jelentkezve.

Megpróbálhatod, hogy csak a zárat cseréled le, a cuccain a zálogjogodat érvényesíted. Így nem kell rögtön összepakolnod, egyszerűen nem tud bemenni. Rendőrt hívhat, ő nemigen fog a ti polgárjogi vitátokba beavatkozni.

Azért az nem árt, ha bizonyíthatóan felszólítottad a tartozása rendezésére.

2015. nov. 5. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!